|
|
|
CYTAT Polecam NPR, czyli Naturalne Planowanie Rodziny. Kobieta średnio w miesiącu jest płodna tylko jeden dzień. Ale, że plemniki mogą przeżyć kilka dni, to okres ten wydłuża się do 6-8 dni w miesiącu. Nie dacie rady tyle wytrzymać? Osobiście uważam, że to indywidualna kwestia każdej z Nas czy wybierze się naturalne metody czy tak jak w moim przypadku spiralę to ja mam czuć się bezpiecznie z antykoncepcją a nie ktoś za mnie. Jedno dzieciątko już mam i drugiego chwilowo nie planuję więc mój wybór jest dla mnie idealnym rozwiązaniem aby zapobiec ewentualnej ciąży. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam NPR, czyli Naturalne Planowanie Rodziny. Kobieta średnio w miesiącu jest płodna tylko jeden dzień. Ale, że plemniki mogą przeżyć kilka dni, to okres ten wydłuża się do 6-8 dni w miesiącu. Nie dacie rady tyle wytrzymać? Co Ty pierdol.... Jaki jeden dzień? Chodziłes na biologię?? Skretyniales już do reszty... Jeszcze powinienes napisać, że gwalcone kobiety w ogóle nie zachodzą w ciążę Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Chodziłem na biologię i wiem, że czasami nawet jest to kilka lub kilkanaście godzin.
Doczytaj co napisałem o plemnikach, które mogą żyć kilka dni ... ach te kobiety, tak mało wiedzą o swym ciele ... Mężczyźni muszą jak zawsze studiować kobiece ciało, no ale tak widocznie musi być ... Tylko panowie, studiujcie ciało swoich żon, a nie cudzych ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
zapewne tylko żon, bo cielesne uciechy z partnerką pewnie nie mieszczą Ci się w głowie, ślub cywilny zapewne równie maloistotny....widzisz rsta znowu wtrącasz swoją katolicką mitologię, odpowiadając nie na temat; załóż może temat na forum pt: naturalne planowanie rodziny czy tam comiesięczne łzy matki boskiej
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Tym razem nic nie napisałem o religii, ale Ty jesteś przewrażliwiona i uciekasz od tematu, bo pokazałem Ci, że nie znasz biologii swojego ciała ...
zdrada jest okropna nie tylko dla katolika, ale i dla ateisty ... Ale wracając do tematu implantów i innych środków antykoncepcyjnych, to warto znać nie tylko ich wątpliwe korzyści, ale rzeczywiste skutki uboczne i zagrożenia dla zdrowia a nawet życia kobiety ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
ilumni - po co ten jad?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
no i znowu zaczynasz nowy temat...co mają zdrady do antykoncepcji;poza tym jakie masz znowu wątpliwości co do skutecznosci jej dzialania? a jeśli chodzi o moje ciało i Twój wkład w moją wiedzę na ten temat to chyba jednak mnie z kimś pomyliłeś
Moderowano przez: magpie Jak masz coś do dopisania, to edytuj własną wypowiedź, nie dodawaj postów jeden pod drugim, doklejam drugą wypowiedź... poza tym, chłopaki dziewczyna pyta o implanty więc jeśli nie jesteście lekarzami, którzy mogliby takie cus zaaplikowac to może lepiej przejdzcie na forum, które Was dotyczy...jakieś prostaty czy młotki Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
pyta o implanty, więc odpowiadam w temacie, że jej nie polecam,
wszystko na temat koleżanko pozdrawiam! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT pyta o implanty, więc odpowiadam w temacie, że jej nie polecam, wszystko na temat koleżanko pozdrawiam! A stosujesz, że nie polecasz?? Co mężczyzna może wiedzieć na ten tmt skoro nawet opakowania na oczy nie widział? Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT pyta o implanty, więc odpowiadam w temacie, że jej nie polecam, wszystko na temat koleżanko pozdrawiam! A stosujesz, że nie polecasz?? Co mężczyzna może wiedzieć na ten tmt skoro nawet opakowania na oczy nie widział? a jak Ty widziałaś opakowanie, to już wiesz wszystko? no, niezła jesteś ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|