~~Jeż | |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~jp 100% | |
![]() |
|
próba włamania do mieszkania
|
|
|
~~Jeż | |
![]() |
|
powaznie? cos wierzyc mi sie niechce bo ludzie gadali ze spora grupa mlodych ludzi uciekala ....wiec w 10 chyba nie szli na włama ....jednak cos mi sie zdaje ze cos znarkotykami wspolnego i ponoc komenda z krosna ...albo ktos ubrawil sobie ale 4 kabarany na wlam jeden hmmm niewierze
![]() |
|
|
~~pilsner | |
![]() |
|
Też to słyszałem że jakaś większa próba kradzieży do bogatszego mieszkania, ponoć właściciel dosyć majętny,
|
|
|
~~Jeż | |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~kwa□drat | |
![]() |
|
Pewnie dzielili kase
![]() ![]() |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
...pewnie chcieli rąbnąć ten obraz,co go już ktoś wcześniej z Rzeszowa zaje...
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~cos było | |
![]() |
|
z tego co mochery gadaja pod blokiem był poscig 3 aut pod prąd.
|
|
|
~~sasiad | |
![]() |
|
Ja mieszkam na skoczyńskiego i widziałem akcje z okna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
No tak, suki w parku i na podwórku w pościgu za jakimiś młodymi gościami. Fakty mówią same za siebie - tu musiało chodzić o narkotyki i to najprawdopodobniej o jakiś wielki przerzut z Ameryki Południowej do Europy Zachodniej
![]() |
|
~~sasiad | |
![]() |
|
nie napewno kolesie okradli mieszkanie i siedzieli w lasku i sprzedawali łupy . Puknij sie w głowe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Oczywiście, że głupotą by było sprzedawanie w lasku skradzionych fantów, a zatem eliminując mniej prawdopodobną wersję jedyny powód jaki nam zostaje to narkotyki, no bo przeceiż jaki może być inny powód ścigania kilku młodzieńców
![]() |
|
~~Jeż | |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
~~jp100% | |
![]() |
|
nie lepiej jakbyście poprostu poszli na komende i się zapytali? tylko teraz nic nie piszcie że wy niejesteście z tych co chodzą po komendach jak coś sie dzieje i nie strzelają z ucha
|
|
|
~~Jeż | |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
~~afk=== | |
![]() |
|
może się jarosław zgubił, bo z takim wzrostem w naszym parku...bez mamusi niebezpiecznie.... bo poniekąd miał nas odwiedzić....
![]() ![]() |
|
|
~~zuza | |
![]() |
|
Ja mieszkam w tym bloku na Skoczyńskiego.Jakiś facet podał się za listonosza i okradł kobietę...://
|
|
|