|
|
|
Znowu pożar na ogrodkach dym widoczny z daleka, pożar gdzieś przy wale przeciwpowodziowym, naprzeciw ul. Podgórnej
The great come back... |
|
|
|
|
The great come back... |
|
|
|
|
Może to już nie przypadek tylko czyjeś celowe działanie, "głupia zabawa" jakich szczeniaków.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Albo bezdomni próbują się grzać i przy okazji zaprószają ogień i kolejna altanka sie jara.
|
|
|
|
|
a tak policja miała chodzić i sprawdzać czy ktoś nie nocuje na dzialkach
|
|
|
|
|
I chodzą, sprawdzają. Sam kilka razy widziałem. A co liczysz że komisariat od razu na działkach postawią czy patrol przy każdej bramie.
|
|
|
|
|
Portale milczą, ma ktoś już jakieś info, może jakieś fotki.
|
|
|
|
|
CYTAT I chodzą, sprawdzają. Sam kilka razy widziałem. A co liczysz że komisariat od razu na działkach postawią czy patrol przy każdej bramie. Hahahah , no tak chodzą , ale pod sklepami i żuli spisują . Bo na działkach ich ostatnio widziałem w czerwcu tamtego roku. Pozdr. W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakietę na księżyc, teraz potrzeba Pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
|
|
To że Ty nie widziałeś to nie znaczy że nie chodzą.
|
|
|
|
|
jacky zależy na których działkach ich widziałeś bo za sanem to ja ich widziałem tez jakiś rok temu może nawet 2 i nawet się quadami przejechali
|
|
|
|
|
Sorki, faktycznie mój błąd. Miałem na myśli działki przed Sanem. Jakoś pomyślałem o tych jako że tu ostatnio płoną, tu ich widywałem i w lecie i teraz w zimie.
|
|