|
|
|
PILNE !!!
potrzebuje pozyczyc (odpłatnie oczywiscie) młot pneumatyczny na 3 godziny na jutro.Moze ktos ma albo wie kto ma.Wypozyczalie zycza sobie za caly dzien a mi potrzeba gora na 3 godzinki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT PILNE !!! potrzebuje pozyczyc (odpłatnie oczywiscie) młot pneumatyczny na 3 godziny na jutro.Moze ktos ma albo wie kto ma.Wypozyczalie zycza sobie za caly dzien a mi potrzeba gora na 3 godzinki przeciez mozesz wziac w wypozyczalni na dobe a oddac po 3 godzinach. Kto i zabroni ? Chyba nie liczysz na to ze ktos ci wypozyczy za 5 zł bo dobe podzielisz sobie proporcjonalnie na 3 h ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT PILNE !!! potrzebuje pozyczyc (odpłatnie oczywiscie) młot pneumatyczny na 3 godziny na jutro.Moze ktos ma albo wie kto ma.Wypozyczalie zycza sobie za caly dzien a mi potrzeba gora na 3 godzinki przeciez mozesz wziac w wypozyczalni na dobe a oddac po 3 godzinach. Kto i zabroni ? Chyba nie liczysz na to ze ktos ci wypozyczy za 5 zł bo dobe podzielisz sobie proporcjonalnie na 3 h ? no oczywiscie ze nie licze na 5 zł,ale po co mam placic 70 zł za dobe jak moge na 2-3 i zaplacic 30-40 zl.Chyba logiczne nie? |
|
|
|
|
Mlot to maly udarowy, czy dozy Makita SDS Max
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Mlot to maly udarowy, czy dozy Makita SDS Max jakikolwiek,zeby skuc plytki na podłodze w lazience 1,2 x 1,8 m bo tak trzymaja ze przecinaki nie daja rady doslownie 2-3 godziny |
|
|
|
|
To maly udarowy,
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
[cytat]To maly udarowy,
a masz może? |
|
|
|
|
Ja mam maly i duzy.
Maly do plytek, a duzy do betonu Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
nie wiem czy w tej wypozyczalni pod muzeum nie maja przypadkiem tez wypozyczen ponizej doby i ciut taniej jest niz na dobe. gdzies cos takiego widzialem ale nie pamietam gdzie. Ale roznice w cenie byly typu doba 80, 4h 60. Niby zawsze cos jak komus robi roznice...
|
|