|
|
|
Witam,moze ktos z was ma kontakt do pana który robi remonty,gładzie,plytki,panele.Pan po 50 niskiego wzrostu ze Stalowej Woli
Robił remont u mojej siostry,po utracie danych w telefonie stracilismy kontakt,a pan baaaaaardzo poszukiwany,bo remoncik czekaaaaa pan jezdził niebieskim Berlingo .Tyle mam informacji moze u kogos robił albo robi ,a ma namiary bardzo bede wdzieczna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam numer u mnie tez robił -mega fachowiec, podam na priv ,mam nadzieje ze to o niego chodzi
|
|
|
|
|
witam, ja też poproszę o numer do tego Pana, z góry dziekuję
|
|
|
|
|
CYTAT witam, ja też poproszę o numer do tego Pana, z góry dziekuję Napisalam na priv |
|
|
|
|
Fachowcy w cenie. Wcale mnie to nie dziwi.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Fachowcy w cenie. Wcale mnie to nie dziwi. Juz mam dziekuje Wega za nr tel Masz racje fachowcy w cenie,przerobilam tylu pseudofachowców ze nie chce znac innych i ja i moja rodzina.Wroci taki jeden z drugim z UK albo Irlandii po 2 latach pomocnika i wydaje mu sie ze jest fachowiec ,a w wiekszosci to partacze (przynajmniej ja na takich trafilam). Dobry fachowiec to skarb numer zapisany w kajecie jakby znowu telefon padł |
|
|
|
|
CYTAT Fachowcy w cenie. Wcale mnie to nie dziwi. Ja tez poprosze nr.bo mam dosc dziadostwa |
|
|
|
|
równiez prosze o namiary
|
|
|
|
|
Bardzo proszę też o podanie nr. do tego Pana od remontów.Serdecznie dziękuje!!!!!!
|
|
|
|
|
ja też poproszę o namiary do tego Pana
|
|
|
|
|
~hybryda, ja również proszę o namiary na tego Pana, jeśli to nie problem
|
|
|
|
|
gdzie sie podział pan co załozył fikcyjne konto "PanOdRemontów" ???????
nie udała sie zabawa? |
|
|
|
|
Wymoderowalam te głupoty
|
|
|
|
|
Dzieki za numer telefonu,pozdrawiam serdecznie!!!!
|
|
|
|
|
Mógłbym prosić o namiary?
|
|
|
|
|
Pan od remontow ma swoja prywatna prace fachowiec 1 klasa uczciwy sumienny... ale niestety czasu panu Januszowi brak. Nie rozdwoi sie choc szkoda bo takich ludzi nam brak.
|
|
|
|
|
CYTAT Pan od remontow ma swoja prywatna prace fachowiec 1 klasa uczciwy sumienny... ale niestety czasu panu Januszowi brak. Nie rozdwoi sie choc szkoda bo takich ludzi nam brak. Jest jedno ALE to nie pan JANUSZ !!!!! W naszym miescie nie tylko pan Janusz jest fachowcem przez duze F |
|
|
|
|
czy tez moge poprosic o kontakt do tego pana?
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|