|
|
|
Chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na temat aqua aerobiku na mosirze, jaka cena za mc karnet? warto? sa efekty? w jakim wieku osoby można spotkać na zajęciach? Chodzą mężczyźni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakieś chopy chodzą czasami. cena na stronie mosiru lub w kasie 15 842 25 62 wewn. 24.
|
|
|
|
|
Raz byłam, totalny hard core. Nie pamiętam ceny ale wiem,że ledwo wyszłam z basenu po tym.... Jak lubisz mocno się zmęczyć to polecam.
|
|
|
|
|
Corona - to świadczy o Twoim braku przygotowania. To na pewno. A być może, również, że jednak zajęcia są coś warte
|
|
|
|
|
a czy kobiety w ciąży mogą korzystać z tych zajęć?
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT a czy kobiety w ciąży mogą korzystać z tych zajęć? Pewnie ,że tak. Byłam w ciąży i chodziłam aczkolwiek niektóre ćwiczenia sobie odpuszczałam bo czułam dyskomfort. A tu chodzi o formę LEKKIEGO ruchu, przygotowanie ciała do porodu, i najważniejsze -relaksu. Oczywiście skonsultuj to ze swoim lekarzem prowadzącym. Pozdrawiam Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Ciarry i jak bylas na tym aerobiku? Fajnie jest?
|
|
|
|
|
Ciarry i jak bylas na tym aerobiku? Fajnie jest?
|
|
|
|
|
I?
|
|
|
|
|
Ja po aerobiku w wodzie mam mniejsze zakwasy - zbawienne działanie wody mimo wszystko brzydzę się wody i tego potu, który wydziela się z kilkudziesięciu ciał...
|
|
|
|
|
Chudniesz i zarazem przejmujesz masę innych Inne chudną a Ty tyjesz i tak w kółko
|
|