|
|
|
jw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeszcze nie wiem
ale zajmę się tym. |
|
|
|
|
ja mam problem Z dograniem do nicka obrazka
non serviam |
|
|
|
|
A obrazek spełnia wymagania? Max. 100x100 i nie więcej niż 12kB. Kiedyś nie można było wgrać emblematu animowanego (nie był widoczny) ale teraz nie wiem jak z tym jest.
|
|
|
|
|
wtopa wtope goni :}
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
pewnie jakiś błąd w ogólnym kodzie coś mi się zdaje.......a animowany avatarek można puścić tylko trzeba odpowiedni kod ale najpierw trzeba główny poprawićżeby go ....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT jeszcze nie wiem ale zajmę się tym. INVX znowu daliście "dupy" ostatnio wyskakiwało coś niby Trojan? Czyżby brak wiedzy w tym temacie? Otwórzcie temat to my wam pomorzemy! |
|
|
|
|
Invx kolejna wtopa na max przy edycji postu nie ma „usuń” właśnie wszedł mi post dwa razy to pewnie wasze komplikacje na stronie? a teraz nie mogę swojego postu wymoderować?????????????????????????
|
|
|
|
|
tyle godzin i nic :] administracja wyraznie sobie z nas kpi ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
naprawione
przy okazji aktualizacji - wkradł się drobny błąd określający ścieżkę do katalogu z emblematami. P.S. przy okazji wymoderowałem off-topic odnośnie pisowni tytułu wątku ... |
|
|
|
|
CYTAT Invx kolejna wtopa na max przy edycji postu nie ma „usuń” właśnie wszedł mi post dwa razy to pewnie wasze komplikacje na stronie? a teraz nie mogę swojego postu wymoderować????????????????????????? Invx czy ta opcja powróci? |
|