|
|
|
Szukam samochodu nowego do 150tyś zł aby poczuć radość z wycieczek i z codziennej jazdy po zakupy.
Chyba że to zamało i trzeba szukać używanego to podawajcie śmiało używane. Sam nie wiem jaki? Czy sedan czy 3 drzwiowy. Suv to chyba nie ma sensu? Praktyczność na dalszym planie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajero IV 5d. Później przeróbka na wyprawówkę - oczywiście bez liftu, większych kół itp.
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Motocykl kup
|
|
|
|
|
---
Moderowano przez: sm 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku 2.4. wpisów nie zawierających merytorycznej treści, powtarzających się. |
|
|
|
|
https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-3-7-v6-rok-2015-23-vat-344km-ID6yFrFn.html
rzekłbym..konkret auto japońska fabryka - chyba nic więcej nie trzeba dodawać..344 kuce wystarczą by zacnie się poruszać po świecie..no i jak się uprzesz to niebieskim możesz dać powąchać smród spalin.. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Nowy megane rs. Super zabawka na codzień i sporadyczne wypady na tor.
|
|
|
|
|
Megane RS cup polecam.
z uzywek w tej cenie c63 amg, impreza sti, evo za 150 prawie nowe. Mozna sie porozgladac tez za jakas 911, RS6, tylko tutaj spore koszty utrzymania, dla obu tych aut podobne. |
|
|
|
|
CYTAT Pajero IV 5d. Później przeróbka na wyprawówkę - oczywiście bez liftu, większych kół itp. czortunio, gdzie autor wątku miałby jechać taką "wyprawuwką"? |
|
|
|
|
Gdzie dusza zapragnie i oczy poniosą
|
|
|
|
|
Mariusz czortunio wie najlepiej nie to co ty... Co ty wiesz o wyprawówkach. Sorry nie mogłem się powstrzymać mam nadzieje że dalej nie możesz długo w domu usiedzieć bez 4x4. Poleciłbym gofra clubsporta ale silniki tsi kochają olej, więc dlatego megane.
|
|
|
|
|
Wszystkie propozycje rozważam. Dzięki. Jak ktoś ma jeszcze coś to śmiało
|
|
|
|
|
CYTAT Sorry nie mogłem się powstrzymać mam nadzieje że dalej nie możesz długo w domu usiedzieć bez 4x4. Ty, Ty, Ty ... celebryta. Mam nadzieję, że bilety na koncert noworoczny w MDK kupione Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Sorry nie mogłem się powstrzymać mam nadzieje że dalej nie możesz długo w domu usiedzieć bez 4x4. Ty, Ty, Ty ... celebryta. Mam nadzieję, że bilety na koncert noworoczny w MDK kupione Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać. |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie dusza zapragnie i oczy poniosą Lepszy będzie camper, bardziej pojemny i wygodniejszy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie dusza zapragnie i oczy poniosą Lepszy będzie camper, bardziej pojemny i wygodniejszy. Zależy jaka ta przyjemność ma być - dla jednego przyjemność to jazda wyczynowa po torze, dla drugiego wypad przez Europę "camperem", dla innego zaś to wypad "terenówką" na bezdroża Ukrainy czy Rumunii - także zluzujcie z tym nabijaniem się z czyichś upodobań. Niech autor sprecyzuje - jaka ta przyjemność ma być, bo zaraz jeszcze znajdzie się ktoś, kto zaproponuje zakup jakiegoś klasyka, na którego przyjemnością będzie patrzenie się w garażu |
|
|
|
|
Vielitz masz rację rozwarstwienie się zrobilo z tą przyjemnością
Chodzi mi o auto z takim potencjałem jak: dynamika w zakrętach + jakaś super skrzynia biegów bo sprint do setki po prostej to już nudy, nudy i nudy Dzięki Wszystkim za propozycję. |
|
|
|
|
CYTAT Vielitz masz rację rozwarstwienie się zrobilo z tą przyjemnością Chodzi mi o auto z takim potencjałem jak: dynamika w zakrętach + jakaś super skrzynia biegów bo sprint do setki po prostej to już nudy, nudy i nudy Dzięki Wszystkim za propozycję. No i teraz możemy wykluczyć sporą porcję polecanych dotychczas Ja bym się zainteresował nowym Mustangiem może nie ideał, ale chyba większość za młodego o takowym marzyła, a obecna "forma" w końcu daje pełną frajdę z jazdy (czyli to już nie typowy "pływający amerykaniec", a już prawdziwe auto sportowe). Zostając przy fordach, nowy Focus RS daje PODOBNO frajdę właśnie przy szaleństwach w zakrętach (+ tryb do driftowania, a za tą kasę masz nówkę) - oczywiście nie mówię tego z doświadczenia, ale z obserwacji w necie w tym ostatniego odcinka The Grand Tour, gdzie było porównanie tych autek. Z takich zaś co ja miałem kontakt (niestety nie jako kierowca) to "nyska" 370 robi spore wrażenie ps wydając te 150 tysi osobiście szukałbym jakiejś ikony, a nie tylko poprawnego auta |
|
|
|
|
Samochód mógłbys kupić za 5,a resztę na potrzeby humanitarnych akcji przeznaczyć...przynajmniej jakiś pożytek byłby z ciebie.
To byłby dopiero odlot...z zaje...tym przyspieszeniem! WJ |
|
|
|
|
foką rs jezdzilem daje rade. Poprzednia wersja tez spoczo tylko ze to juz roczniki 09/10 i cena za egzemplarz kolekcjonerski 100 tys to troche sporo. W cenie nowego focusa 4napędowego mozna praktycznie miec prawie nowe STI wiec tez nie wiem czy warto.
Megane RS CUP ma szpere wiec w zakrętach rozpieprza wiele "lepszych" aut, czasem 2-3x drozszych "sportowcow". Mozna wyskoczyc na tor. Mozesz sobie posprawdzac jakie totalnie wypasione fury odstawia własnie na zakretach na torze na statystykach niektorych torów. |
|
|
|
|
Jak to głupie co powiem to sory.
Prawda to że trzeba się bać francuskich aut?? |
|
|
|
|
Clio tak, laginy tak, megane rs nie. Zapraszam na grupę renault sport na fb. Zobaczysz jak duży potencjał ma to auto. Silniki benzynowe turbo uwielbiają tuning i awarii praktycznie nie ma, a skrzynia mega wytrzymała nie to co w Clio.
|
|
|
|
|
CYTAT Jak to głupie co powiem to sory. Prawda to że trzeba się bać francuskich aut?? nie, to bardzo mądre stwierdzenie.. gdyby auta Francuskie były doskonałe to zawojowałyby świat.. a tak niestety nie jest :( |
|
|
|
|
Która marka "zawojowała" świat ?
|
|
|
|
|
Jakieś przeciętne BMW w tej cenie kupisz i myślę że na tym zakończysz wybieranie. Przed zakupem w salonie Cie przywitają jazdami próbnymi.
|
|
|
|
|
CYTAT Która marka "zawojowała" świat ? jest kilku znanych producentów,których auta możesz zobaczyć na ulicach np. Tokio,Dallas,Londynu,Dubaju,Moskwy,Melbourne,czy Pekinu lub L.A. - i niestety nie ma wśród nich marek Francuskich :( |
|