|
|
|
Gdzie można sie dostać pilnie do psychiatry?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie słyszałem, żeby gdzieś psychiatra przyjmował prywatnie. Najlepiej iść do lekarza ogólnego, i poprosić o skierowanie na oddział psychiatryczny szpitala w Stalowej Woli. |
|
|
|
|
Polecam Stangrodzkiego. Przyjmuje nawet w domu, jeśli coś jest bardzo pilnego i ma bardzo dobre podejście do pacjenta.
|
|
|
|
|
CYTAT
Nie bądź taki wścibski, to nie Twoja sprawa. Aghatka życzę spotkania dobrego specjalisty. Wiadomość na priv "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
W sytuacji awaryjnej można dzwonić na numer alarmowy "999". |
|
|
|
|
Najlepszy psychiatra w okolicy to doktor Marek Gronkowski, prywatnie przyjmuje w tarnobrzegu 2-3 razy w tygodniu, namiary znajdziesz w necie a jeżeli nie to pisz na priv.
|
|
|
|
|
Konrad Szczęś robi wizyty prywatne to może i przyjmuje prywatnie.
|
|
|
|
|
polecam Panią doktor Storradę Grabińską - Ujdę przyjmuje wtorek czwartek 17-19 poniatowskiego 21 nie odmówi nikomu wizyty naprawdę polecam!!!
|
|
|
|
|
Ktoś nowy się pojawił w Stalowej kogo warto polecić ?
|
|
|
|
|
lekarze klinik lubelskich st. wola ul poniatowskiego
prof dr hab. Marcin Olajossy szef kliniki psychiatrii w Lublinie duzo wie i duzo w zyciu widzial i ma bardzo duzo publikacji naukowych bedzie 9 listopada mnie pomogl bardzo i dosc szybko |
|
|
|
|
A był ktoś może u Pani Hanny Walczak, która przyjmuję na Poniatowskiego ...? Jakieś opinie...?
|
|
|
|
|
Moją chrzestną w stalowowolskim szpitalu tak potraktowali lekami,że cofnęli cały proces leczenia,który dr Szaginian z Ostrowca Świętokrzyskiego osiągnął.
Uwazam,że warto z chorobą odwiedzić dobrego fachowca,choćby nie mieszkał na miejscu. Namiary dr Szaginiana można znaleźć w internecie. WJ |
|
|
|
|
CYTAT Moją chrzestną w stalowowolskim szpitalu tak potraktowali lekami,że cofnęli cały proces leczenia,który dr Szaginian z Ostrowca Świętokrzyskiego osiągnął. Uwazam,że warto z chorobą odwiedzić dobrego fachowca,choćby nie mieszkał na miejscu. Namiary dr Szaginiana można znaleźć w internecie. Przykro mi mówić z racji powiązań zawodowych, ale problem niskiego/bardzo niskiego poziomu świadczeń medycznych (od wielu już lat, za czasów wszystkich tych dyrektorów) dotyczy PRAWIE WSZYSTKICH oddziałów tej ''pożal się boże'' placówki medycznej... Wyjątek stanowi obecnie jedynie Oddział Kardiologii Inwazyjnej I Angiologii z Pracownią Hemodynamiki - który jest nowoczesny i pracują w nim prawdziwi specjaliści, niosący skuteczną pomoc. Znacznie na plus odbiega on od reszty oddziałów. Co do oddziałów psychiatrycznych w całej Polsce, to na poziomie jest ich niewiele, głównie w dużych miastach, zwłaszcza wojewódzkie, specjalistyczne (jednoimienne), czy p.w. szpitale kliniczne (kliniki). Poziom leczenia w takich placówkach II i III poziomu referencyjnego, a tą pipidówą, to NIESTETY jak porównywanie ze szpitalem z serialu Daleko od noszy... Nie chcę zatargów prawnych, bo szanuje swój czas i choć moja własna wiedza i wiedza świadków mi znanych na ten temat jest miażdżąca - posłużę się tylko opiniami innych: https://www.znanylekarz.pl/piotr-kulacz/psychiatra/stalowa-wola#profile-reviews https://swiatprzychodni.pl/osrodki/spzzoz-powiatowy-szpital-specjalistyczny-w-stalowej-woli-stalowa-wola/#opinie Komuś się może przydać: Przestrzeganie praw pacjenta w obszarze psychiatrycznej opieki zdrowotnej plik pdf - nie ma tam wirusa to strona ''rządowa'' https://www.gov.pl/attachment/1d304869-e29b-4e5a-9c2d-5c67b974cb45 Podobne strony: https://www.gov.pl/web/gov/szukaj?query=Przestrzeganie+praw+pacjenta+psychiatrai&category=kategoria&page=1&size=25 |
|