|
|
|
był ktoś już w KFC jakie ceny np skrzydełka bo mam zamiar się wybrać i czy dużo osób
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Było już masę ludzi bo stoliki ciągle pełne ;)
|
|
|
|
|
CYTAT był ktoś już w KFC jakie ceny np skrzydełka bo mam zamiar się wybrać i czy dużo osób Kfc to sieciowka więc możesz sprawdzić sobie ceny na poszczególne zestawy na internecie i uwierz mi, że będą one takie same we wszystkich lokalach kfc w Polsce. :) |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 20 pkt za prostackie odzywki. Dodatkowo przypominam, że: 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku
|
|
|
|
|
Byłem, widziałem, 'żenadłem'.
Jedzenie tłuste, przesolone, w ogóle niesmaczne. A gimbusów więcej w lokalu niż w szkole. Serwetek nie uświadczysz a jesz rękami. Więc najpierw do kasy, później do łazienki, po jedzeniu znowu do łazienki a i tak na koniec miałem rękę w tłuszczu bo jakiś gimb zostawił na klamce tłusty ślad. Lokal bardzo ładny, obsługa raczej ogarnięta, to tak z plusów. Jak czyta to jakiś przedsiębiorca to jest trochę osób w mieście które czekają na zdrową, smaczną żywność. A jak dobrze pójdzie to może i 'prezydent' Lucek przyjdzie na otwarcie, chociaż raczej nie ta skala biznesu więc pewnie się nie pojawi |
|
|
|
|
a ze co, ty w kfc szukales zdrowej zywnosci czy jak ?
|
|
|
|
|
Wchodząc do KFC można odnieść wrażenie, że jedzenie jest zdrowe, te duże napisy - dziś dostawa kurczaka z Tomaszowa, dziś przyrządzają nasi kucharze (tu imiona), te slogany, wierzymy, że świeże smakuje najlepiej itd
|
|
|
|
|
fajny lokal obsługa miła, szybkie wydawanie jedzenia które jest jakie jest..byłem spróbowałem i na tym koniec
|
|
|
|
|
CYTAT a ze co, ty w kfc szukales zdrowej zywnosci czy jak ? Uznałem że 'poważny' prezydent miasta nie zareklamuje swoją obecnością czegoś szkodliwego, niezdrowego |
|