|
|
|
Gdzie w Stalowej ściągnę najtaniej simlocka-stary telefon samsung i sony ericson.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nigdzie, wszędzie zdzierają
|
|
|
|
|
Z takich starszych telefonów to można samemu ściągnąć, samsungi kodami a se zwykłym kablem, poczytaj może z twoich sam dasz radę.
|
|
|
|
|
Racja poszukaj na forach może uda się samemu zdjąć. A jeśli już to omijaj cwaniaczkow z od krisa.
|
|
|
|
|
Gdzie ściągnę smilocka z Nokii 6103 w miarę przystępnej cenie? Jakiego kosztu usługi mogę się spodziewać?
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie ściągnę smilocka z Nokii 6103 w miarę przystępnej cenie? Jakiego kosztu usługi mogę się spodziewać? Jeśli to starsza nokia dct4 to dasz radę sam http://www.simlo(...)-free,32 |
|
|
|
|
jestes pewien, ze masz simlocka?
jakis rok temu bylam sciagac simlocka, w 3 punktach podali mi ogromna cene, w czwartym gosc mi powiedzial, ze od dawna nie ma żadnych simlockow w aparatach i ze jak ktos mi wmawia ze jest i udaje ze sciaga to kłamie i ze tak robia oszusci... Spróbowałam wsadzic karte i faktycznie, działa.. spróbuj czy na pewno masz tego simlocka... |
|
|
|
|
To jest telefon z 2006 roku, także może mieć simlocka ale jak ma można samemu go zdjąć
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli to starsza nokia dct4 to dasz radę sam http://www.simlo(...)-free,32 Faktycznie, kiedyś dawno temu ściągałem simlocka z Nokii za pomocą jakiegoś generatora kodów. Spróbuję i tym razem, może się uda. Dzięki za podpowiedź. |
|