|
|
|
Ktos poleci jakas strona typu zalukaj czy kinoman ( te juz nie dzialaja mi na tv ) a lubie nieraz jakis film obejrzec . Stronka moze byc platna byle dziala na tv ( LG okolo 3 letnie a niestety nie moge nic zainstalowac z dodatkow) i w miare nowe filmy byly. Dzieki z gory
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EFilmy.tv
|
|
|
|
|
CYTAT EFilmy.tv dzieki, mam tam konto, strona taka sobie ze wzgledu na mala ilosc filmow i duza usunietych tytulow |
|
|
|
|
http://www.kinoiseriale.tv/
|
|
|
|
|
może netflix? niedawno było bardzo głośno o wejściu netflixa do Polski
|
|
|
|
|
CDA
|
|
|
|
|
Ja używam Netflixa i jestem bardzo zadowolony, a jeśli wykupisz najdroższy abonament, to 4 osoby jednocześnie mogą oglądać różne rzeczy (można się zrzucić ze znajomymi ;).
|
|
|
|
|
Filiser.pl dobry do seriali i bezpłatny
|
|
|
|
|
Płatna strona, sporo filmów i nie tylko całkiem nowych, trzeba pamiętać żeby się zalogować raz na miesiąc bo inaczej konto zniknie.
http://www.torrenty-org.pl/ a jak masz dużo czasu sciągniesz za free z http://darkwarez.pl/ możesz tam też wykupić szybszy transfer . |
|
|
|
|
Torrenty.org
29 czerwca · Informujemy że wszystkie strony poza http://torrenty.org są fałszywe. Nie wysyłajcie SMS i nie wpisujcie numeru telefonu. Nie dajcie się naciągnąć, jest to zwykły scam. [admin] Chcieliśmy poinformować, że wszystkie strony podające się pod torrenty org są fałszywe !!! Podszywające osoby pod T.O stworzyli identyczny skrypt STRONY GŁÓWNEJ i proszą o "darmową" weryfikację SMS - NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ !!! To jest oszustwo kiedy wpiszecie numer z SMS pobierze wam z konta pieniądze i aktywuje pakiety (codziennie będziecie dostawać jakieś obrazki i pieniądze z konta będą uciekać), dostępu do strony i tak nie otrzymacie bo po prostu jej NIE MA ! UDOSTĘPNIAJCIE NIE DAJMY ZAROBIĆ OSZUSTOM !! |
|
|
|
|
dzieki wszystkim za odp, potestuje po kolei
|
|
Dołączył: 24 Marz 2015r. Skąd: Nisko, Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja się podepnę pod temat. Może ktoś mi podpowie gdzie obejrzę, nawet za kasę wszystkie sezony serialu "Dowody zbrodni"?
|
|
|
|
|
hbogo.pl najlepszy serwis do oglądania filmów legalnie ! Po wykupieniu dostępu do servisu można zarejestrować się na 4 urządzeniach np smart tv , tablet komputer, albo ze znajomymi np 4 smart tv to zawsze taniej wychodzi.
|
|
|
|
|
superfilm.pl
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|
|
|
|
CYTAT hbogo.pl najlepszy serwis do oglądania filmów legalnie ! Po wykupieniu dostępu do servisu można zarejestrować się na 4 urządzeniach np smart tv , tablet komputer, albo ze znajomymi np 4 smart tv to zawsze taniej wychodzi. Aleś doradził... zapomniałeś dodać, że trzeba mieć u operatora wykupiony abonament na HBO, by można zarejestrować się w HBO GO. |
|
|
|
|
Wiesz co janek82 jak Ty nie masz zamiaru płacić abonamentu to TVN oglądaj , albo za darmo popatrz se przez okno (temat jest jasny ,, Strona z filmami (moze byc platna),, )
|
|
|
|
|
CYTAT Wiesz co janek82 jak Ty nie masz zamiaru płacić abonamentu to TVN oglądaj , albo za darmo popatrz se przez okno (temat jest jasny ,, Strona z filmami (moze byc platna),, ) #1 Cytat to nie dwa przecinki ,, cytat to " #2 Chodzi o stronę z filmami, która może być płatna, a nie o dodatek do posiadanego abonamentu na HBO. Zauważ, że każdy zrozumiał o co chodzi autorowi wątku, każdy podsyła strony z filmami, które mogą być płatne, tylko ty biedactwo nie dałeś rady... |
|