|
|
|
Witam potrzebuje drzwi zewnetrznych I wewnetrznych. Wiecie gdzie mozna zaopatrzec sie w niedrogie drzwi wraz z montazem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakie to mają być drzwi napisz coś więcej. Drewniane, stalowe? Mowa tu o drzwiach zewnętrznych oczywiście.
:) |
|
|
|
|
zewnętrzne ale od mieszkania w bloku. Drewniane Oraz wewnętrzne również drewniane, chodzi mi o tanie a w miare dobre drzwi z montażem może ktoś jest kto jeździł i pytał
|
|
|
|
|
Mysmy zaplacili za 2pary 1600zl nad biedronka kolo dworca
|
|
|
|
|
Zapytaj w Euro w Nisku naprzeciw dawnych Zakładów mięsnych.
|
|
|
|
|
Najlepiej samemu najtaniej z dożywotnia gwarancja na robocizne
|
|
|
|
|
Odświeżam temat Gdzie w Stalowej najtaniej drzwi zewnętrzne do mieszkania wraz z montażem ?
|
|
|
|
|
Ja skorzystałam z gotowych propozycji i zakupiłam drzwi przesuwne... mam niewielkie mieszkanie i to była jedna z najlepszych opcji..
|
|
|
|
|
a ja szukam drzwi rozsądnych cenowo, o ile możliwe do prostej starej, stalowej futryny, zewnętrznych w mieszkaniu w bloku, które zapewniałyby bardzo dobre wyciszenie od klatki, ktos moze polecic jakis model drzwi, gdzie kupić i ile to kosztowało, chciałbym dokonać najlepszego zakupu cena/jakość, czyli za stosunkowo jeszcze nie duże pieniądze nabyć drzwi, które są wyraźnie lepsze, od tych najtanszsych, najgorszych Dostałem kiedyś pod drzwi jakąś ulotkę na 750zł ale nie zdecydowałem się wówczas dzwonić pytać o szczegóły, drzwi miały ważyć 50kg co zwróciło moją uwagę (im cięższe tym większe prawdopodobieństwo że będą ciche)
|
|
Dołączył: 26 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
omijaj firme Fachowiec , polecam z niska koło zakladów mięsnych
|
|