|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
|
CYTAT Dyszel - stać cię na bardziej merytoryczną odpowiedź. Chyba za dużo dyskutujesz z mimozą, bo swoimi wypowiedziami zaczynasz się do niej upodabniać. Nie pouczaj mnie Mirus bo ja sam wiem co robie i z kim rozmawiam.Nie Twój interes wiec daj sobie na wstrzymanie koles.Moralizuj jakiegoś zboczka Lichwiarza,Banana,Fenikse czy innego budzeranta.Ja byłem w Kosciele o 7 mej i nie moralizuj innych bo Cie wezma za faryzeusza.Zamiast podgladac forum idz do Kosciola.
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak się składa, że odniosłem się do wypowiedzi skierowanej do mnie i do cytatu z sufitu, dopisanego do mojej wypowiedzi.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Tak wygląda "dyskusja" po kilku głębszych.... A co piłes Miruś?![]() Kuna |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Dyszel - stać cię na bardziej merytoryczną odpowiedź. Chyba za dużo dyskutujesz z mimozą, bo swoimi wypowiedziami zaczynasz się do niej upodabniać. Zazdrościsz mu że jego lubię a ciebie nie?
Kuna |
|
|
|
|
|
|
kącik refleksji...
|
|
|
|
|
|
|
Witajcie w moim kąciku refleksji religijnej. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witajcie w moim kąciku refleksji religijnej. Kuna |
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dyszel - stać cię na bardziej merytoryczną odpowiedź. Chyba za dużo dyskutujesz z mimozą, bo swoimi wypowiedziami zaczynasz się do niej upodabniać. Zazdrościsz mu że jego lubię a ciebie nie?
|
|
|
|
|
|
Pociągniecie teraz z Nachtem
to dobry partner do tego.PS. Nie zagalopujcie się w tej ekstazie bo wyjdzie tak, jak w PE.https://mobile.twitter.com/D_Tarczynski/status/723420984485634049?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fm.niezalezna.pl%2F79367-raportu-ws-demokracji-w-polsce-nie-bedzie-rada-europy-odrzucila-wniosek I tak to Rezydentura i jej polskojęzyczne medialne tuby zostały skompromitowane. |
|
|
|
|
|
|
[cytat]Pociągniecie teraz z Nachtem
to dobry partner do tego.Nacht ma partnerów Lichwiarza,Andrzejka,el Banana więc z nami mu nie po drodze.
|
|
|
|
|
|
Troll wiele ma imion.
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawy czterowiersz Mickiewicza będący świetnym komentarzem do tego co tu prezentują niektórzy.
"Mówisz: Niech sobie ludzie nie kochają Boga, Byle im była cnota i Ojczyzna droga. Głupiec mówi: Niech sobie źródło wyschnie w górach, Byleby mi płynęła woda w miejskich rurach." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
Wydaje mi się,że Boga wiekszosc kocha,natomiast niewielu/ale coraz więcej/nie kocha zboczeńców mieniących się księżmi.To na szczęście niewielka ilośc padliny w KK.Będzie w końcu lepiej,bo przypadki pedofilii wśród KK będzie sądziła Prokuratura a nie koledzy z tzw prawa Kanonicznego.Boga kocha nawet Mimoza
Gdzie jesteś ptaszyno?Czyzby Twój Pleban zabrał Ci kompa?
|
|
|
|
|
|
Po co była krew przelana
i korona, krzyż dębowy? Na co Twoje męki 'Panie', na co w dół spuszczone głowy? Czy nie lepiej było w domu, czy nie lepiej przy kielichu, siedzieć w karczmie nad Betlejem, zbawić ludzkość tak po cichu? Na co były namiętności, i cudowne uzdrowienia? Na co było miłosierdzie, Twój mesjanizm i cierpienia? Na co Tobie wiara głupich, martwe słowa i katusze, na co teraz nam zbawienie? Sam wybawię swoją duszę! |
|
|
|
|
|
|
Chyba udało mi się wkleić bezbłędnie, chociaż nie wiem po co ale jeden post więcej zanim mnie złapią i odstawią na ul. Wyszyńskiego.
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wydaje mi się,że Boga wiekszosc kocha,natomiast niewielu/ale coraz więcej/nie kocha zboczeńców mieniących się księżmi.To na szczęście niewielka ilośc padliny w KK.Będzie w końcu lepiej,bo przypadki pedofilii wśród KK będzie sądziła Prokuratura a nie koledzy z tzw prawa Kanonicznego.Boga kocha nawet Mimoza Ćwir Ćwir......jestem!
Gdzie jesteś ptaszyno?Czyzby Twój Pleban zabrał Ci kompa?Kuna |
|
|
|
|
|
|
CIESZĘ SIE ŻE ODEBRAŁAŚ KOMPA PLEBANOWI
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wydaje mi się,że Boga wiekszosc kocha,natomiast niewielu/ale coraz więcej/nie kocha zboczeńców mieniących się księżmi.To na szczęście niewielka ilośc padliny w KK.Będzie w końcu lepiej,bo przypadki pedofilii wśród KK będzie sądziła Prokuratura a nie koledzy z tzw prawa Kanonicznego.Boga kocha nawet Mimoza Jak mi ktoś mówi, że kocha Boga to chce mi się śmiać i jestem pewna że ten człowiek nie umie kochać. BOGA NALEŹY CZCIĆ - kochać należy ludzi i to nie tylko koleżankę z kościelnej ławki ale nawet islamistę, Co to za wyznawca Boga co kocha tylko Boga a ludzi nienawidzi?
Gdzie jesteś ptaszyno?Czyzby Twój Pleban zabrał Ci kompa?Kuna |
|
|
|
|
|
|
CYTAT CIESZĘ SIE ŻE ODEBRAŁAŚ KOMPA PLEBANOWI Ja to bym swojemu plebanowi coś innego skradła....tylko czy by pozwolił?![]()
Kuna |
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CIESZĘ SIE ŻE ODEBRAŁAŚ KOMPA PLEBANOWI Ja to bym swojemu plebanowi coś innego skradła....tylko czy by pozwolił?![]() ![]() Pleban juz zajety zakochal sie w ministrancie Jestem Seba, spoko gosc. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT CIESZĘ SIE ŻE ODEBRAŁAŚ KOMPA PLEBANOWI Ja to bym swojemu plebanowi coś innego skradła....tylko czy by pozwolił?![]() [/cytat]Pleban juz zajety zakochal sie w ministrancie[/cytat] Ale ja chciałabym ukraść proboszczowi samochód.
Kuna |
|
|
|
|
|
|
Urban rekomenduje
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wydaje mi się,że Boga wiekszosc kocha,natomiast niewielu/ale coraz więcej/nie kocha zboczeńców mieniących się księżmi.To na szczęście niewielka ilośc padliny w KK.Będzie w końcu lepiej,bo przypadki pedofilii wśród KK będzie sądziła Prokuratura a nie koledzy z tzw prawa Kanonicznego.Boga kocha nawet Mimoza Jak mi ktoś mówi, że kocha Boga to chce mi się śmiać i jestem pewna że ten człowiek nie umie kochać. BOGA NALEŹY CZCIĆ - kochać należy ludzi i to nie tylko koleżankę z kościelnej ławki ale nawet islamistę, Co to za wyznawca Boga co kocha tylko Boga a ludzi nienawidzi? Gdzie jesteś ptaszyno?Czyzby Twój Pleban zabrał Ci kompa? zanim zdążyłbym go pokochać.Koleżanka z kościelnej ławy to już inna propozycja.Jeśli chodzi o okradzenie Plebana to trzeba rozważyć czy warto.Jaka ma bryke,czym dysponuje jako chłop itp. Na byle 16 cm zużyte nie ma się co łaszczyć
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CIESZĘ SIE ŻE ODEBRAŁAŚ KOMPA PLEBANOWI Ja to bym swojemu plebanowi coś innego skradła....tylko czy by pozwolił?![]() ![]() Pleban juz zajety zakochal sie w ministrancie Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CIESZĘ SIE ŻE ODEBRAŁAŚ KOMPA PLEBANOWI Ja to bym swojemu plebanowi coś innego skradła....tylko czy by pozwolił?![]() ![]() Pleban juz zajety zakochal sie w ministrancie Kuna |
|