|
|
|
Frontu zmywarki mam zamontowany na prowadnicach. W jaki sposób można przełożyć na front 'staly' moze jest tu ktoś kto potrafi coś takiego wykonać albo mi wytłumaczyć jak to zrobic? ( front i prowadnica ikea zmywarka bosch)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odkręcić od obecnego systemu prowadnic i przykręcić do zmywarki
|
|
|
|
|
Wow serio? Dzięki za pomoc...
|
|
|
|
|
Ale z czym konkretnie jest problem?
|
|
|
|
|
Chodzi mi o to czy jeżeli zdejmie front i prowadnice to czy będę umiała zamontować front sama
|
|
|
|
|
Raczej nie dasz rady sama :(
|
|
|
|
|
To jest właśnie jeden z powodów dlaczego unikam tych wszystkich cudów pod zabudowę lodówka, piekarnik zmywarka bo jak coś się popsuje to robi się problem pomijam o fakcie, że sprzęt do zabudowy kosztuje sporo więcej, a mało prawdy w tym, że lepiej o wiele wygląda.
Także warto się zastanówić co kupujemy przed momentem zanim musimy coś wykręcać. |
|
|
|
|
Nie zepsuło się nic po prostu nie chce by front był ruchomy a co do zmywarki pod zabudowę akurat nie chciałam aby wyświetlacz zmywarki był od frontu bo tym samym straciłabym 15 cm miejsca w zmywarce (wewnatrz) a tak mam dodatkową szufladę na małe filiżanki i sztućce. Idąc tym tropem geberitow w toalecie tez nie zabudowujesz bo może się coś zepsuć?
|
|