|
|
|
W ktorej biedrze mozna nabyc karte bo od miesiaca pytam pod wiaduktem i ciagle nie ma....
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Tydzień temu w biedronce w Rozwadowie pytali sie mnie czy chce wyrobić sobie kartę
|
|
|
|
|
Rally na pewno ma ową kartę i chętnie się podzieli
|
|
|
|
|
CYTAT W ktorej biedrze mozna nabyc karte bo od miesiaca pytam pod wiaduktem i ciagle nie ma.... Niema w żadnej,rzucili parę sztuk.Podobno mają jeszcze być,kiedy nie wiadomo.
|
|
|
|
|
W rozwadowie nie ma.....
|
|
|
|
Mam kartę do zakupów mi dali pod wiaduktem. Mogę ją wymienić za czekoladę Milki
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Alphabet ma niestety racje. mam i oddam za darmo. Przeczytałem regulamin i nigdy jej nie aktywuje. Za głupiego pluszaka mam dac swój telefon i e-mail 5 róznym firmom, które moga je legalnie sprzedac dalej.
|
|
|
|
|
Dlaczego niestety? Napisałam autorce żeby jej pomóc Ja osobiście karty nie mam więc poleciłam jej Ciebie. Bo jak nie Ty to kto.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jak wsadzasz baterie też o mnie myślisz...
|
|
|
|
|
A Ty dalej tylko o jednym Ty o sobie nikomu nie pozwolisz zapomnieć. Wystarczy wejść na forum i od razu pojawia się wszędzie Rally. Mimo wszystko pozdrawiam. Już się nie martw o moją erotykę
|
|
|
|
|
czy ta karta potrzebna jest tylko by zbierac punkty na te pluszaki czy to taka ogolna jak jest np. w Tesco ?
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|
|
|
|
Oto MOJA Biedronka w sklepie na wsi
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT czy ta karta potrzebna jest tylko by zbierac punkty na te pluszaki czy to taka ogolna jak jest np. w Tesco ? to nie ta na pluszaki. Raczej coś takiego jak np. w Carrefourze - podajesz kasjerce przy zakupach a ona nabija Ci punkty na ta kartę. Uzbierane możesz na coś wymienić. |
|
|
|
|
CYTAT czy ta karta potrzebna jest tylko by zbierac punkty na te pluszaki czy to taka ogolna jak jest np. w Tesco ? Te karty warto mieć zarejestrowane mimo braku chęci na świeżaka. I warto dawać je do skanowania przy każdych zakupach, nawet za dwa złote. Będą one działały jak karty Tesco więc zakupy równa się punkty, oraz od poniedziałku ma ruszyć konkurs wyłącznie dla zarejestrowanych posiadaczy kart a także mają zacząć się znizki dla posiadaczy zarejestrowanych kart. Takie info z pierwszej ręki. Oczywiście najbardziej opłacalne jest to dla osób robiących zakupy w Biedronce tak czy inaczej (dokładnie jak w Tesco). Jak ktoś tam kupuje to nie słuchajcie Pań mówiących, że karty to tylko do świeżaków bo to bzdura i domagajcie się skanowania karty nawet w razie drobnych zakupów. Sklep ma z tego oczywiście statystykę co kupuje dana osoba (zapewne te dane są droższe od świeżaka) ale i kupujący coś z tego będą mieć |
|
|
|
|
http://www.biedronka.pl/pl/satysfakcja-gwarantowana
|
|
|
|
|
Już piszą w internecie, że dostają smsy od biedronki a t mobile też zaczął dzwonić
Tylko czekać na tel z ofertami garnków;-) ♥♥♥ |
|