|
|
|
Gdzie w Stalowej można kupić męskie rozciągliwe dżinsy z lycrą, stretchem, czy jak to się zwie :-) ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
House w vivo
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej można kupić męskie rozciągliwe dżinsy z lycrą, stretchem, czy jak to się zwie :-) ? Za city parkiem , a nawet za kładką stoi Pan Piotrek i sprzedaje jeansy męskie. Kupuje tam spodnie dla męża. Duży wybór - ceny też fajne i nie ma problemu z wymianą (zawsze biorę na oko) Polecam ;)PS ma też podobno gdzieś budkę z jeansami koło wiaduktu ale nie mam pojęcia gdzie. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
W VIVO w sklepie C&A po 9 dyszek.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie w Stalowej można kupić męskie rozciągliwe dżinsy z lycrą, stretchem, czy jak to się zwie :-) ? Za city parkiem , a nawet za kładką stoi Pan Piotrek i sprzedaje jeansy męskie. Kupuje tam spodnie dla męża. Duży wybór - ceny też fajne i nie ma problemu z wymianą (zawsze biorę na oko) Polecam ;)PS ma też podobno gdzieś budkę z jeansami koło wiaduktu ale nie mam pojęcia gdzie. Równiez polecam. Bardzo fajne spodnie. A budke mają od strony torów. |
|
|
|
|
A tak szczerze (pytam z czystej ciekawosci) ile wytrzymuja takie jeansy noł-nejmy od pana piotrka, i ile kosztuja? Albo moze z innej strony- jak bardzo sa tanie ze oplaca sie je kupowac?
|
|
|
|
|
Męskie - z lycrą coś to nie idzie w parze
|
|
|
|
|
Ja kupiłem takie Wranglery ale to było w Kielcach, w Stalowej już chyba nie ma Wranglera ale nie jestem pewny.
|
|
|
|
|
W 21wieku kiedy istnieja chociazby takie sklepy jak np zalando gdzie np teraz na wyprzedazach kolekcji takie levisy czy diesle ktore bardzo ciezko zajechac mozna juz kupic nawet za 150zeta co jest kasa smieszna za dobrej jakosci spodnie (pomijam konkretna marke). Dodatkowo co chwile dorzucaja kilkudniowe promocje -20% -30% to juz kasa wogole wychodzi smieszna biorac po uwage ze w sklepach stacjonarnych ceny takich spodni zaczynaja sie od 350zl wzwyz- i gdzie tu jest sens kupowac jakies nołnejmy od pana tadka ktore pizdna w kroku za pol roku i sa zapewne kroju i materialu ktorego nie powstydzilyby sie lata 80 i 90te. To juz nie chodzi o firme/metke/znaczek ale o jakosc materialu, jego wytrzymalosc na zniszczenie, pranie, wszlekie odbarwienia itp
Ale tak to jest- panie pewnie nosza najnowsze modele z zary i innych berszek a mezom rzucaja na pozarcie spodeń z hali targowej |
|