|
|
|
Witam,
Ja osobiście jestem stała klientką Kryjówki i bardzo sobie ja chwale...;) Ostatnio dowiedzialam sie, ze rozszerzają godziny otwarcia i wprowadzają nowe potrawy np. dla dzieci, co mnie bardzo interesuje, wegetarianskie itd. Nie mam jeszcze nowej ulotki, ale ciekawa jestem co wprowadza. Wiecie może coś więcej? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja polecam London Pub
Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, nie dostarcza tego dowodu w słowach. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
może tu coś znajdziesz
http://www.netkelner.pl/stalowawola " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
U Turka można zjeść świetny kebab
|
|
|
|
|
CYTAT U Turka można zjeść świetny kebab heh u jakiego turka ? chyba nie wiesz co to jest kebab. |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT U Turka można zjeść świetny kebab heh u jakiego turka ? chyba nie wiesz co to jest kebab. Ja wiem kiedy jest najlepszy Odp:Kiedy wchodzi i wychodzi z...(treść zdecydowanie nie do publikacji) |
|
|
|
|
Nie lubie kebebow, poniewaz sa potwornie tluste...
|
|
|
|
|
CYTAT Nie lubie kebebow, poniewaz sa potwornie tluste... Bo to tłuszcz/wodór/ jest PALIWEM dla ludzkich organizmów - czy tego chcesz czy nie. Jeśli go nie zjesz wątroba i reszta "fabryki" M U S I - MUSI !!! go wytworzyc z tego co zostało zjedzone , np musli owoce inne swiństwa. PO CO WIĘC ROBOTA GŁUPIEGO???? Stalowowolskie kebeby to wióry , a nie tłuszcz....... OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
kebap w Stalowej to porazka
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
prawdziwy turecki kebab wyglada nieco inaczej niz ten ktory nam serwuja np. na wp
wszak wiadomo ze wszystkie fast foody sa bardzo niezdrowe ale jakze przyjemnie jest zgrzeszyc zjadajac takowe od czasu do czasu... non serviam |
|
|
|
|
A ja tam wolę chińczyka
|
|
|
|
|
to idzcie do Emre fajne jedzonko maja
|
|
|
|
|
Ja tam wolę Kryjówke, szczególnie w niedziele kiedy nie chce mi się gotować...
|
|
|
|
|
co do chińskiego jedzenia to dzisiaj wstąpiłem po meczu do tej pizzeri na przeciw policj i tam podają chinskie danie z woka powiem wam ze byłem mile zaskoczony smakowałoo a i obsługa bardzo miła
|
|
|
|
|
JA UWIELBIAM PIZZE Z RESTU NR 9 NIE PAMIETAM NAZWY.W SKLAD WCHODZI SZYNKA PIECZARKI POMIDOR PAPRYKA OREGANO PYYYCHOTA
|
|
|
|
|
CYTAT JA UWIELBIAM PIZZE Z RESTU NR 9 NIE PAMIETAM NAZWY.W SKLAD WCHODZI SZYNKA PIECZARKI POMIDOR PAPRYKA OREGANO PYYYCHOTA Fakt pizza z resetu jest dobra, ale polecam jeszcze rustice, ósemkę, quatro... co do dań na wynos to polecam również tartiflette z jokera, zapiekanki z quatro, lasagne z rusticy 2, a jeśli was stać to polecam również kaczkę zapiekaną w NNN i sałatki w Irisch Pub. Pozdrawiam nowych studentów w Stw NON SERVIAM |
|
|
|
|
naleśnikarnia Ck Cafe tel. 724 895 729
|
|
|
|
|
dodam że dobrze i tanio- w sam raz dla studentów :-0
|