|
|
|
cześć, gdzie najszybciej i najtaniej zrobię zdjęcia do prawka? Najlepiej żeby były gotowe do odebrania jeszcze tego samego dnia co był robione.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
od ręki to tylko u sołtysa w kotowej woli nawet w 5 D
|
|
|
|
|
Fu dżi express czy tam fujii express czy jak to,się pisze jak pójdziesz rano ti zdjęcia będą bardzo szybko
Dokladnie fuji express na Generała Leopolda Okulickiego 142 F Ten mały pawilon handlowy równolegle do wiaduktu kolo kebaba co Ci będę tłumaczył wpisz adres w Google będzie mapa |
|
|
|
|
Jak chcesz mieć ładne to tylko MIMOZA, trzeba coś dopłacić, żeby były na już...
|
|
|
|
|
Po co ładne zdjęcia di prawka jak i tak sa one zniekształcone na dokumencie
|
|
|
|
|
Zgadzam się- najładniejsze zdjęcia robi salon fotograficzny MIMOZA tu nawet nie ma co dyskutować.
Ale mi chodzi o byle jakie, na już i najtaniej jak się da, więc dzięki aabbccddee. Można zamknąć temat |
|
|
|
|
CYTAT Fu dżi express czy tam fujii express czy jak to,się pisze jak pójdziesz rano ti zdjęcia będą bardzo szybko Zrbić sobie zdjęcie w tym zakładzie?Szybciej,taniej a na pewno przystojniej będzie jak zerwiesz sobie tabliczkę ze słupa wysokiego napięcia!Szybko ,profesjonalnie [podpowiedzi w ustawieniu facjaty] mały pawilon po lewej stronie hali targowej[z mojego kumpla kobitka zrobiła amanta!]
Dokladnie fuji express na Generała Leopolda Okulickiego 142 F Ten mały pawilon handlowy równolegle do wiaduktu kolo kebaba co Ci będę tłumaczył wpisz adres w Google będzie mapa |
|
|
|
|
Podbijam, gdzie zrobić zdj. do dowodu oprócz Mimozy? Robiłam tam rok temu do paszportu i byłam bardzo niezadowolona, ratusz był taki, że aż zdjęcie wyglądało jak nieostre, kilka lat temu robili dużo lepsze.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Ja robiłem u fotografa obok motosu i Nazira, jestem zadowolony.
|
|
|
|
|
Mimoza, czasy swojej świetności ma już dawno za sobą. W okolicy Hali Targowej przy ul.Okulickiego, znajdziesz szeroki wybór zakładów.
|
|
|
|
|
Foto max kolo Księgarni Stańczyk . Polecam
|
|