|
|
|
Witam, może podpowie mi ktoś gdzie dzisiaj mogłabym kupić lub wypożyczyć przebranie dla dziecka. Strój potrzebny mi na jutro wiec allegro odpada. Jeśli ktoś widział w jakims sklepie stroj spidermana lub innej postaci z bajki proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smyk? nie wiem, ale jeśli już to tylko tam.
|
|
|
|
|
Do smyka dzwoniłam i nie ma, będą dopiero w okresie halloween.
|
|
|
|
|
w H&M w galerii Vivo były stroje jeszcze w zeszłym tygodniu, natomiast pożyczyć można w sklepie z zabawkami Toy Planet w Galerii Prima oraz w Klubokawiarni TIPI na ul. Poniatowskiego 14
|
|
|
|
|
Zapytaj tego pana..
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Zapytaj tego pana.. Raczej nie będzie wiedział bo piżamę w domu ma raczej każdy. |
|
|
|
|
CYTAT w H&M w galerii Vivo były stroje jeszcze w zeszłym tygodniu, natomiast pożyczyć można w sklepie z zabawkami Toy Planet w Galerii Prima oraz w Klubokawiarni TIPI na ul. Poniatowskiego 14 Kostium kupilam w H&M i to na wyprzedaży, więc nie było drogo. Dziecko szczęśliwe juz nie może doczekać sie jutra. Dziekuje bardzo za namiary, mnie by nie przyszło do głowy szukać akurat w tym sklepie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Sklep zabawkowy w galeryjce prima, na piętrze, na wypożyczalnię strojów. Spider na pewno będzie
|
|
|
|
|
nie wiem czy dom kultury nie wypożycza, prosiłbym się dowiedzieć gdyż pewności nie mam
|
|
|
|
|
W dniu 4 Wrz 2016r. 16:35 autor tmatu podziękował za podpowiedzi a Wy dalej piszecie nie wiadomo po co i komu.Temat do zamknięcia bo zamierzony cel został osiągnięty.
|
|