Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam
Jak pewnie kazdy z Was wie, na tym forum jak i portalu StaloweMiasto od prawie poczatku aktywnie uczestniczyla i zyla wspolnie z nami anulka. Niestety choroba pokrzyzowala jej zyciowe plany i od wczoraj nasza kolezanka, przyjaciolka, moderatorka czy poprostu anulka nie jest juz wspolnie z nami na tym ziemskim swiecie. Mysle, ze kilka osob znalo Ją chocby tutaj z zycia forum. Skladam rowniez nadwyraz szczere kondolencje rodzinie przedwszystkim siostrze i jej mzzowi i wyrazy glebokiego wspolczucia. Jezeli, ktos chcialby uczestniczyc w ostatniej drodze naszej kolezanki, to w piątek 26.08.2016r. o godzinie 13:30 w Kaplicy Cmentarza Komunalnego rozpocznie się ceremonia pogrzebowa. Rest in peace. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Moje kondolencje dla rodziny. Wielka szkoda.
|
|
|
|
|
Wieczne odpoczywanie racz Jej dać Panie
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.
|
|
|
|
|
sucha...masakra... kondolencje dla najbliższych
|
|
|
|
|
nie znalem kobiety tylko jako moderatorke ale bede na pewno-lzy mi ciekna jak ktos odchodzi-kondolencje-boze coz to da skoro juz jej nie ma
|
|
|
|
|
Dziekuje ci koleżanko za wiele lat współpracy tu na forum. Za rozładowywanie emocji, za miłe słowa gdy chorowałem i wsparcie. Trzymaj sie tam i do zobaczenia kiedyś.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Była bardzo miłą osobą z poczuciem humoru. [*]
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny.
z Tobą zawsze było wesoło "Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych" Żegnaj Anulka Errare humanum est. |
|
|
|
|
Żegnaj Słoneczko, będę Cię pamiętał - zawsze. Za cierpliwość, wyrozumiałość, pobłażliwość, dobroć, życzliwość, łaskawość i tolerancję. Spoczywaj w pokoju.
|
|
|
|
|
Wyrazy współczucia :( Miliony postów na tym forum się pojawiło, ale ten wyjątkowo porusza... choć znałem głównie z charakterystycznego avatara na forum, to zawsze widok tego avatara zwiastował miłą, trafną i pozytywną wypowiedź. Jak mniemam była to młoda osoba, więc znowu ta niesprawiedliwość losu... jeszcze raz kondolencje dla rodziny.
|
|
|
|
|
ktoś na stronie nekrologów napisał "niech los Ani będzie dla innych przestrogą...
dlaczego ta młoda osoba zmarła? co było przyczyną? choroba? wypadek? Panie świeć nad jej duszą :( |
|
|
|
|
Wyrazy współczucia.
|
|
|
|
|
Wyrazy Współczucia dla rodziny.Wieczny Odpoczynek Niech Spoczywa w Spokoju
|
|
|
|
|
Wyrazy współczucia dla rodziny oraz bliskich.Zostanie w naszej pamięci.
Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie... CYTAT ktoś na stronie nekrologów napisał "niech los Ani będzie dla innych przestrogą... Też zainteresował mnie ten wpis.Co ma być przestrogą dla innych?Czy to tylko zbieżność nazwisk z poszukiwanym Marianem ze Zbydniowa czy to rodzina? |
|
|
|
|
"Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie". Wyrazy współczucia [*].
Być może komuś pod nekrologiem chodziło tylko o to że śmierć przyjdzie do każdego, bez względu na wiek, płeć, a na jej przyjście nigdy nie można się przygotować, bo przychodzi przez zaskoczenie. Szczerze też mnie ten wpis zdziwił, jeśli rzeczywiście dotyczy Anulki. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT doktor Czy to tylko zbieżność nazwisk z poszukiwanym Marianem ze Zbydniowa czy to rodzina? Z tego co wiem to zbieżność nazwisk. |
|
|
|
|
[*]
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ania była chora. Poprostu zachorowała tak jak każdy z nas może zachorować ... organizm walczył... Ania walczyła... wyszła ze szpitala jakiś czas temu i żyła jak każda inna matka, córka, siostra czy żona... niestety w sobotę źle się poczuła ponownie... karetką pojechała do szpitala i jej organizm się poddał na wieki. Nie wiem co sąsiad miał na myśli, również mnie to zdziwiło jak i zaciekawiło, ale tak to już jest z ludźmi jak siedzą pod klatką czy monitoruja osiedle z okna A nikt nigdy nie zapyta czy wszystko ok czy może pomóc albo jak się czujesz... Ja ją pamiętam właśnie jako uśmiechnięta z pozytywnie zwariowanymi pomysłami koleżankę. Proszę już nie gdybac i nie wnikać bo nie czas i miejsce na to.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
„Nie umiera ten,
kto trwa w sercach i pamięci naszej” [*] |
|
|
|
|
Rest in Peace.
|