|
|
|
Ktory market budowlany w stalowej polecacie i dlaczego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z tego co mi wiadomo to chyba sa dwa:
Mrowka -ceny srednie i majster-ceny raczej wyzsze a najtanszy wydaje sie byc brico w nisku to moje zdanie Albo przy wiekszych zakupach porownac ceny bo sa roznice czasem dosc spore w cenach |
|
|
|
|
Znajomy,ktory robi tam czesto zakupy bardzo chwali sobie MRÓWKE nie tylko za ceny,ale tez za mila obsluge i przprzyjazna atmosfere, musze sie tam przejechac.
|
|
|
|
|
Może nie jest market em ale bardzo dobra obsługa i duży wybór w polarisie polecam
|
|
|
|
|
ja również jakoś jestem skłonna do zakupów w Brico w Nisku.
Majster jest dość drogi, a Mrówka wydaje mi się taka chaotyczna jakby wszystko na półkach było przez przypadek ;) trudno tam cokolwiek znaleść a i obsługa nie wykazuje dużej chęci pomocy...chyba, że będziesz biegać za nimi kilka minut to wtedy powiedzą, żeby iść do kogość kto jest odpowiedzialny za dany dział. |
|
|
|
|
Najtaniej jest w hurtowniach,w marketach 2 raz drożej
|
|
|
|
|
Jak dla mnie Majster i Mrówka jeden poziom mozna cos kupic w miare przyjemna obsługa, plus w mrówce bardzo ładne dziewczyne pracuja minus Majstra to brak klimy no i ten smród od zwierzatek nie mam pojecia jak pracownicy tam wytrzymuja zwłaszcza w upały plus taki ze mozna sobie połazic z dziecmi i poogladac ptaszki i rybki
|
|
|
|
|
Majster nie dość że drogi to wybór bardzo kiepski, weszli we wszystkie możliwe branże jakie są i mają wszystkiego po troszeczku a jak przyjdzie coś kupić to nie ma w czym wybrać.
|
|
|
|
|
Zgadzam się z przedpiszcą.
Ale też, ja ostatnio kupowałem większą ilość drewnochronu i w Hromateksie na Przemysłowej był tańszy niż w Mrówce. |
|
|
|
|
Zdecydowanie Mrówka
|
|
|
|
|
Ja moze wykorzystam okazje jako ze temat jest pokrewny i spytam gdzie w okolicy mozna kupic bardziej wyszukane i rzadsze drzewka i krzewy bo Mrówka i Majster na tym polu lezy i kwiczy ...W sumie jak patrze na to co te markety maja w ofercie i jak to wyglada to az szkoda mi tych roslin
|
|
|
|
|
Jest kilka dobrych ogrodów m.in.za Turbią,Charzewice,za Niskiem przy drodze na Rzeszów,jak nie mają w tym momencie jakiegoś wymyślnego drzewka to można zamówić i jest dużo taniej niż w marketach.
|
|
|
|
|
Do NINDZUU chodzi ci o dziewczyny na kasie czy na dziale ogrod?
|
|
|
|
|
CYTAT Do NINDZUU chodzi ci o dziewczyny na kasie czy na dziale ogrod? na dziale ogród to ja widziałem tylko jakiegos goscia, nie wiem moze nie miałem szczescia wiec chodzi o kasy.. |
|
|
|
|
Całkiem konkretne zakupy robi się w Mrówce.
Może i jest trochę w niej chaotycznie ,jak to ktoś wyżej napisał,ale jeśli jest się w życiu przyzwyczajonym do chaosu,to i tam dla siebie się coś ciekawego "wyłuska" ;) Również w Brico w Nisku zakupy robi się jak najbardziej w porządku. |
|
|
|
|
według mojej skromnej opinii - mrówka jest najdroższa, majster w środku a brico w nisku najtaniej (spośród marketów) - szukałem ostatnio lamp ogrodowy także pozwiedzałem wszystkie - a kupiłem w małym prywatnym sklepie. Wydaje mi się, że w tych marketach opłaca się kupować jedynie jak trafimy akurat na jakąś promocję...
|
|