|
|
|
Gdzie znajdę dobre ceny rolet i miskitier na wymiar ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allegro 😁
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie znajdę dobre ceny rolet i miskitier na wymiar ? "Tęcza" na Wojska Polskiego. |
|
|
|
|
Ja polecam Deco-Rol, robili mi i rolety i moskitiery i cena była niższa niż w niejednej stalowowolskiej firmie. Jakość wykonania bardzo dobra, zresztą to były pracownik "Tęczy" więc ma doświadczenie.
|
|
|
|
|
Ja również polecam deco-rol
|
|
|
|
|
Zamówiłem wiele rolet w Tęczy i mam wrażenie, że były coraz gorzej wykonane. Ostatnie zamówiłem w internecie, są identyczne jak w Tęczy i o połowę tańsze. Wydaje się, że Tęcza też tam zamawia.
|
|
|
|
|
Dziekuje za pomoc ;-)
|
|
Dołączył: 26 Sty 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
Sprawdź firmę http://serwisokien.com.pl - robią różnego rodzaju osłony na wymiar.
|
|
|
|
|
Posiadam rolety z "Tęczy" i jestem niezadowolona, koszt duży. Niedawno zamówiłam rolety dzień-noc na stronie internetowej Lotari.pl i bardzo ładne, niedrogie. Super kontakt oraz łatwy montaż. Warto porównać ceny.
|
|
|
|
|
Posiadam rolety z "Tęczy" i jestem niezadowolona, koszt duży. Niedawno zamówiłam rolety dzień-noc na stronie internetowej Lotari.pl i bardzo ładne, niedrogie. Super kontakt oraz łatwy montaż. Warto porównać ceny.
|
|
|
|
|
Odświeżam temat.
Proszę o solidną firmę w której wykonam rolety/plisy lub cokolwiek innego - jeszcze się nie zdecydowałem. Kogoś kto dobrze doradzi, będzie duży wybór i przede wszystkim będzie się dało konkretnie umówić. Proszę tylko w żadnym wypadku nie wspominać mi o firmie Damont, bo są całkowitym przeciwieństwem w.w opisu. |
|
|
|
|
Decorol mogę bardzo polecić o samą dopiero co zakladalam
|
|