|
|
|
Witam. Chciałbym się dowiedzieć do czego służą te pomiary, wykonywane przez dwóch gości na os. Hutnik? Nie posiadają żadnych identyfikatorów, żadnych ubrań świadczących o danej firmie. Wchodzą na posesję bez żadnego uprzedzenia, bez żadnego powiadomienia właściciela i nie widzą w tym nic złego. Cała ta akcja trwa już co najmniej trzy dni. Wie ktoś o co chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
To po co ich wpuszczasz na swoja posesję?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No właśnie po co wpuszczasz? Może sprawdzają gdzie można wejść bez większego problemu.
|
|
|
|
|
A czy ja gdzieś napisałem, że ich wpuściłem? Nikt ich nie zaprasza, wchodzą sobie sami, bramkę zostawiają otwartą.
|
|
|
|
|
Robia pomiary dla Starostwa stalowowolskiego sa to aktualizacje mapek,na kazdym osiedlu beda takie pomiary.Cos taka strachliwa,po prostu trzeba bylo zapytac chetnie odpowiadali na pytania.
|
|
|
|
|
CYTAT Cos taka strachliwa,po prostu trzeba bylo zapytac chetnie odpowiadali na pytania. Bo lepiej robic afere i siać ploty... ludzie ze wsi już tak mają. Boją się tego czego nie rozumieją i tacy dzicy do obcych. |
|
|
|
|
Nikt tu nie sieje afery, zadałem pytanie - oczekuję sensownej odpowiedzi. Jeżeli mi wiadomo os. Hutnik jest częścią Stalowej Woli, a Stalowa Wola jest miastem, a nie wsią. Widzę, że kolega udziela się w każdym temacie na forum, więc zna się na wszystkim najlepiej - widocznie jest z wielkiego świata, ze Stanów? Niestety tych koło Bojanowa
|
|