|
|
|
Gdzie Najszybciej można załatwić Bierzmowanie?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
U biskupa.
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
W każdym oddziale (zwanym kościołem katolickim) watynańskiej instytucji na terenie całej Polski można kupić sakramenty.
|
|
|
|
|
Bierzmowania się ani nie kupuje, ani nie załatwia ...
Trzeba się wykazać dojrzałością chrześcijańską! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Bierzmowania się ani nie kupuje, ani nie załatwia ... Trzeba się wykazać dojrzałością chrześcijańską! Trzeba być na tyle dojrzałym aby wiedzieć ile włożyć do koperty za dany "sakrament". |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bierzmowania się ani nie kupuje, ani nie załatwia ... Trzeba się wykazać dojrzałością chrześcijańską! Trzeba być na tyle dojrzałym aby wiedzieć ile włożyć do koperty za dany "sakrament". to akurat świadczy o braku dojrzałości ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Ja byłem bierzmowany, gdy chodziłem do gimnazjum.
Moim patronem został Święty Florian, były rzymski żołnierz który nawrócił cię na wiarę chrześcijańską, i po mękach został za to stracony. |
|
|
|
|
CYTAT Ja byłem bierzmowany, gdy chodziłem do gimnazjum. Moim patronem został Święty Florian, były rzymski żołnierz który nawrócił cię na wiarę chrześcijańską, i po mękach został za to stracony. i co? zdradziłeś? czy zbłądziłeś? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Poprostu, jakoś nie było mi po drodze z Kościołem.
|
|