|
|
|
Może poleciłby ktoś z was jakąś ciekawą kwaterę,pokój w Kołobrzegu dla jednej osoby.Szukam czegoś już po sezonie we wrześniu bez natłoku plażowiczów i turystów.Taki samotny wypoczynek. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprawdź na booking.pl, ja zawsze tam szukam noclegów, nie tylko w Polsce. Masz opinie gości podane, więc zawsze możesz się nimi zasugerować.
|
|
|
|
|
Na bookingu nie ma tanich noclegów turystycznych. O tym trzeba pamiętać
Ja polecam namiot |
|
|
|
|
Turga na Perłowej, byłem dwa razy. Cisza, spokój, nikt nie przeszkadza.
http://turga.obitur.pl/ |
|
|
|
|
CYTAT Na bookingu nie ma tanich noclegów turystycznych. O tym trzeba pamiętać Ja polecam namiot Zależy, kto co ma na myśli 'tanio'. Moim zdaniem na bookingu jest cały przekrój cenowy od luksusowych po hostele za 20 zł za łózko w pokoju wieloosobowym. Więc, można jeszcze taniej? |
|
|
|
|
Można za 15-20 zł mieć pokój 2 osobowy, a za 25zł z łazienką w pokoju. Ale to raczej nie na bookingu.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
A możesz podpowiedzieć gdzie są takie oferty?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Np. w Bieszczadach "u Oli" w Kalnicy
W Kościelisku u Krystynki G. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
No ale to 20-25 zł za osobę nie pokój. 20 z własnym śpiworem. Czyli dwójka za 50 zł za dobę. Tak mają w cenniku. Z dzieciakami to mnie już wyniesie 100 a to już nie jest tak tanio.
W Muszynie mam pokój w domku za 140 zł ze zmianą ręczników i pościeli oraz sprzątaniem. To tylko 40 zł więcej ale nie w schronisku. Ta Muszyna to z Booking.com W Polańczyku cały domek za 150 zł/dobę. Balkon na piętrze i taras na dole. Łazienka z prysznicem. Też booking.com Kołobrzeg znalazłem na booking za 100 zł/dobę pokój 2 osobowy z łazienką. Tydzień we wrześniu za 600 zł. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Turga na Perłowej, byłem dwa razy. Cisza, spokój, nikt nie przeszkadza. http://turga.obitur.pl/ Bardzo dziękuję za namiary. Właśnie czegoś takiego poszukuję Pokój jednoosobowy najlepiej z własną łazienką do 50zł za dobę.Nie musi też być blisko plaży.Ważne abym mogła zaparkować motocykl na terenie ogrodzonej posesji.To tyle moich wymagań. |
|
|
|
|
No tak, za osobę W popularnych turystycznie miejscach, gdzie jest duża konkurencja, nie problem znaleźć coś taniego. Ale już w Bieszczadach (tych prawdziwych ) nie jest tak kolorowo, oferty z bookinga wypadają tam kiepsko.
Są takie miejsca, gdzie nie ma sprzątania, ręczników, pościeli, ale jest niepowtarzalny klimat, który dla mnie jest ważniejszy niż dowolna ilość gwiazdek. |
|