|
|
|
Tak ja w temacie, poszukuję tatuażysty ze Stalowej Woli i okolic. Czy możecie mi kogoś polecić ? Dziękuję ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temat rzeka najlepszego juz w stw niema.. Reszta kto co woli.
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Podpisuje się rękami i nogami pod tym co powiedziala alaala.najlepszy wyjechał
|
|
|
|
|
Osobiście polecam Gobotattoo (na Okulickiego koło pizzeri Rustica) lub Korova (koło kina Ballada) .
|
|
|
|
|
Body Ink Tattoo - Studio Tatuażu
Studio tatuażu Adres: plac Głowackiego 31, 39-400 Tarnobrzeg Telefon: 794 358 035 robiłem łyde i rękaw .... polecam perfect gościu, |
|
|
|
|
Baks wróć
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Lepiej niech nie wraca, w Warszawie ma okazje pracować z najlepszymi i rozwijać się. Nigdy go nie polecałam, bo za czasów, jak był tutaj tatuaże wychodziły mu słabo, ale teraz robi świetne.
Do autora - polecam wyjechać do innego miasta, ja tak właśnie robię, jadę do Warszawy (tam gdzie Baks, ale nie do niego). Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
tak jak napisał/-a fredii, nie ma potrzeby wyjeżdżania do Warszawy..
|
|
|
|
|
Madzik wiem ale wiesz to było w przenośni :-)
Ja póki co jestem właśnie umówiona z nim będąc w stolicy na dokończenie pleców :-) Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
w stw tylko Gobo tattoo , robię u niego już 4 tatuaż
|
|
|
|
|
a co Was nabrało tak na te tatuaże ... ?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT a co Was nabrało tak na te tatuaże ... ? "Wyrażają siebie", hehe. Ostatnio jakoś wyjątkowo modne się to stało, omal co drugi lata już pociapany, nawet w kolorze |
|
|
|
|
Proszę was za nim to było jak to mówicie trendy to już z miałam swój pierwszy w wieku 17lat zrobiony przez baksa w salonie jeszcze kolo wiaduktu.
Rsta po co chodzisz do kościoła? Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
wiem do czego zmierzasz alaala,
jedni maja potrzebę chodzić do kościoła, inni do tatuażysty ... ale robicie to dla siebie, czy, żeby innym się podobać? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
rsta a Ty?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
ja nie chodzę do tatuażysty
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|