|
|
|
Jeśli ktoś jedzie to proszę o szczegóły wyjazdu , godz. wyjazdu i miejsca parkingu itd .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
500 wyjazd z pod kosciola od 26 do 31 lipca powrot o 20 zmiloscia do boga szacunkiem dla ludzi nie badz sie zamachow ktos jak jest cham niewie co robi myslimy pozytywnie modlitwa spiewem itp
Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.6. wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. |
|
|
|
|
Bohun przez "ch",papież przez"rz".Do tego koszmarna wypowiedź zazdrosnej bez ładu i składu
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
spotkanie analfabetów.
|
|
|
|
|
CYTAT Bohun przez "ch",papież przez"rz".Do tego koszmarna wypowiedź zazdrosnej bez ładu i składu Zgadza się, choć jako nazwa własna (użytkownik Bochun), taka pisownia jest dopuszczalna. Np. moja kotka ma na imię Mrufka (pisownia celowa). Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Młodzież jest przepełniona wielką radością i energią życia.
Widać bardzo dobrze, że religia chrześcijańska jest religią radości "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Widać bardzo dobrze, że religia chrześcijańska jest religią radości Tak samo jak Islam jest religią pokoju... no jakże idealnie to pasuje Przepraszam za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. |
|
|
|
|
Rozumiemy Kosmiterze. Niech Kosmos ma cie w swojej opiece.
|
|
|
|
|
CYTAT Młodzież jest przepełniona wielką radością i energią życia. Widać bardzo dobrze, że religia chrześcijańska jest religią radości Tym razem się z Tobą zgodzę. Efekty za 9 miesięcy:-) ♥♥♥ |
|
|
|
|
Byłem w sobotę na ŚDM, więc podzielę się spostrzeżeniami. Przyjechali pielgrzymi z całego świata. Polacy stanowili mniejszość. Nikt nie pił alkoholu, nie palił papierosów ani nie zażywał narkotyków. Pełni mocy, radości i chwały aktywnie uczestniczyli w mszy świętej, tańczyli podczas pieśni i świetnie bawili się na koncertach. Sami pchali się do kamery. Wystarczyło rzucić hasło „selfie”. Organizatorzy w końcu ściągnęli chrześcijańskie zespoły rockowe, a nie Rubika albo Magdę Anioł. Szybko pod sceną zrobiło się ciasno, publiczność skakała, a nie spała jak na zwykłych imprezach. Niestety tego nie nagrałem, bo mi padł akumulator. Podsumowując, to jedna z najlepszych imprez, w jakiej kiedykolwiek uczestniczyłem. Klimat niepowtarzalny. Dawno widziałem tak szczęśliwych ludzi!
Na minus oceniam kazanie. Ksiądz głosił z ambony teorie sprzeczne z prawdą historyczną, np. że komunizm stawiał na maksymalizację zysków i produkcji, wyzyskiwał robotników, porównując to do obecnych czasów. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Widać bardzo dobrze, że religia chrześcijańska jest religią radości Tak samo jak Islam jest religią pokoju... no jakże idealnie to pasuje ... proponuję Ci porównać te dwie religie po ich owocach ... CYTAT Radość jest obowiązkiem każdego prawdziwego chrześcijanina, katolika https://gloria.tv/article/E5AKd6dSNdEyMbMjswpJXCV44 "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|