|
|
|
Czy znacie jakies sposoby czy tez preparaty na usuniecie kropli zywicy z maski samochodu:
Bylem na myjni 4 razy zeby to zmyc ale nie dalo rady Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Czy znacie jakies sposoby czy tez preparaty na usuniecie kropli zywicy z maski samochodu: Bylem na myjni 4 razy zeby to zmyc ale nie dalo rady Podjedz synu do lakiernika, tylko szukaj fachowca. |
|
|
|
|
Wd40 kapitalnie czysci takie rzeczy
|
|
|
|
|
denaturat usunie żywicę
|
|
|
|
|
Maska,dach,szyby z przodu i z tylu, i bagaznik, prawie caly
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Spróbuj glinką.
|
|
|
|
|
Szukam dobrego fachowca który wypoleruje mi lakier na samochodzie i usunie drobne ryski. Kogo możecie polecić i jaki jest koszt takiej usługi.
|
|
|
|
|
Miałem podobny problem i kupiłem "TURTLE WAX Bug & Tar - Na Owady, Żywice, Soki" za niecałe 20 zł. żywica zeszła super. Później i tak musiałem lekko wypolerować bo zostało leciutkie odbarwienie po żywicy (dosyć długo niz z nią nie robiłem, może dlatego).
|
|
|
|
|
denaturat, wd 40 kurde... ludzie. No chyba ze na polonezie jak komus nie szkoda.
Szukaj po preparatach do doczyszczania - owady, asfalt zywice, odchody itp. Ja polecam red devil z shiny garage. Kapitalnie i bezpiecznie czysci lakierowane powierzchnie. Na stacjach czy w markecie kupisz inne jak ktos pisal np turtle waxa, tez powinien jakos podziałać. |
|
|
|
|
CYTAT Wd40 kapitalnie czysci takie rzeczy ma rację kolega wd rozpuszcza żywice. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
hehe janusze detailngu. Weźcie od razu aceton, jest bipolarny i poradzi sobie z wszystkim bez myślenia o elementarnej chemii. No comment..
|
|