|
|
|
Komuś też przeszkadza ten wrzask? Da się coś z tym zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaki wrzask?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Codziennie od rana dzieci w tym przedszkolu wrzeszczą pod oknami... Nie można się nad niczym skupić.
|
|
|
|
|
proponuję wyprowadzkę do lasu a nie narzekasz na dzieci w przedszkolu :/
|
|
|
|
|
Wam już każdy wrzask w tym mieście przeszkadza
|
|
|
|
|
CYTAT proponuję wyprowadzkę do lasu a nie narzekasz na dzieci w przedszkolu :/ podejrzewam że w lesie będą im dziki przeszkadzać |
|
|
|
|
Ktoś z odpisujących mieszka w pobliżu tego piekła?
|
|
|
|
|
CYTAT proponuję wyprowadzkę do lasu a nie narzekasz na dzieci w przedszkolu :/ podejrzewam że w lesie będą im dziki przeszkadzać |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak mieszkacie na cichych zadupiach to łatwo wam mówić...
|
|
|
|
|
[cytat]Ktoś z odpisujących mieszka w pobliżu tego cytat]
jakie piekło? Normalne jak każde inne przedszkole. Mieszksm blok obok i mi dzieci z tej placówki w ogóle nie przeszkadzają |
|
|
|
|
Proponuję stopery do uszu lub słuchawki ochronne. Miasto to miasto jeszli Ci przeszkadza wyprowadź się na jakąś pustelnie bedziesz narzekał, że cicho, daleko itd.
|
|
|
|
|
Dobra już dość tego bólu tylnej części ciała XD
|
|
|
|
|
W tym mieście już nie ma rzeczy która by komuś nie przeszkadzała:/ Mieszkam w 28 i mam 2 przedszkola za blokiem i nawet do głowy by mi nie przyszło żeby narzekać na hałas. Takie uroki życia w mieście, masz 2 wyjscia albo się wyprowadzić albo dostosować i żyć szczęśliwie i przejmować się wojnami czy głodem na świecie a nie bawiacymi się dziećmi.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Komuś też przeszkadza ten wrzask? Da się coś z tym zrobić? Też mieszkam tuż przy tej placówce. Z Biblioteką tego niestety nie można porównać. Nie dość że bachory drą mordy, to jeszcze te zasrane opiekunki wydzierają się żeby każdy słyszał na kilometr, jakie to one mądre i jak mądrze wychowują dzieciaczki (taka reklama placówki ? ) Najgorzej jak organizują jakieś imprezy w ogródku i drą mordy przez głośniki a durne mamuśki się cieszą jak to ich dzieciaczki się bawią, nie myśląc, że nim te ich dzieciaczki pójdą do pracy , to już będą całkiem głuche. Ale cóż, widać interes musi się kręcić i te wszystkie okoliczne studia badające za darmo słuch , muszą na aparatach słuchowych te badania sobie odbić, więc skądś muszą mieć tych głuchych pacjentów Obawiam się że nic z tym nie zrobisz.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Komuś też przeszkadza ten wrzask? Da się coś z tym zrobić? Też mieszkam tuż przy tej placówce. Z Biblioteką tego niestety nie można porównać. Nie dość że bachory drą mordy, to jeszcze te zasrane opiekunki wydzierają się żeby każdy słyszał na kilometr, jakie to one mądre i jak mądrze wychowują dzieciaczki (taka reklama placówki ? ) Najgorzej jak organizują jakieś imprezy w ogródku i drą mordy przez głośniki a durne mamuśki się cieszą jak to ich dzieciaczki się bawią, nie myśląc, że nim te ich dzieciaczki pójdą do pracy , to już będą całkiem głuche. Ale cóż, widać interes musi się kręcić i te wszystkie okoliczne studia badające za darmo słuch , muszą na aparatach słuchowych te badania sobie odbić, więc skądś muszą mieć tych głuchych pacjentów Obawiam się że nic z tym nie zrobisz.To idźcie do pracy, wtedy zanim przyjdziecie do domu, dzieci już nie będzie i po problemie |
|
|
|
|
@ludek Gorsze jest to jak te opiekunki śpiewają... i to praktycznie przy moim oknie... cieszę się, że jest ktoś mądry na tym forum... "do lasu mam się wyprowadzić" trochę mam wrażenie, że to te bachory z tego przedszkola tutaj odpisują...
|
|
|
|
|
Mieszkałam kiedyś w przy innym przedszkolu i ani trochę mi to nie przeszkadzało.Teraz mieszkam obok tego przedszkola w budynku po bibliotece-hałas jest potworny.Dzieci to jedno,ale wydzierajace się panie opiekunki naprawdę ciężko znieść,zwłaszcza,że często używają nagłośnienia.Mieszkają tu ludzie starzy i bardzo chorzy więc darujcie sobie dobre rady w stylu idźcie do pracy.
|
|
|
|
|
jesteście żałośni, że wam dzieci przeszkadzają w przedszkolu. Komu to przeszkadza?? Mam babcie w bloku 22 i nigdy nic nie mówiła. Zapewne przeszkadza to gówniarstu z gimbazy albo po nieskończonej szkole, gówniarz siedzi w domu i mu dzieci w przedszkolu przeszkadzają.
Zamiast siedzieć i rozpaczać na forum to napisz skargę do właściciela przedszkola lub do UM |
|
|
|
|
Akurat to Ty jesteś żałosny. Nie dość, że wrzask dzieci to jeszcze te przedszkolanki z bardzo szerokim repertuarem... "stary niedźwiedź mocno śpi" itd. Nerwicy można dostać... mam okna vis a vis centrum tego wrzasku więc wiem co piszę.
|
|
|
|
|
A niby jakie piosenki według ciebie są odpowiednie dla dzieci?? Może hip hop powinni puszczać? skoro stary niedzwiedz ci się przejadł btw. Jeżeli tak dobrze znasz cały repertuar muzyczny tej placówki to znaczy ze jesteś NIEROBEM i siedzisz na tyłku cały dzień w domu i szukasz diury w całym.
|
|
|
|
|
Weź się człowieku ogarnij... nie przeszkadza mi to, że śpiewa... tylko to że robi to trochę za głośno+ pisk tych dzieci. Ludzie też pracują w domu... Tylko dlaczego nie można tu z nimi podyskutować, bo od razu z mordą wszyscy... widać większość jest na poziomie😉normalna dyskusja wszystkim obca
|
|
|
|
|
Weź się człowieku ogarnij... nie przeszkadza mi to, że śpiewa... tylko to że robi to trochę za głośno+ pisk tych dzieci. Ludzie też pracują w domu... Tylko dlaczego nie można tu z nimi podyskutować, bo od razu z mordą wszyscy... widać większość jest na poziomie😉normalna dyskusja wszystkim obca
|
|