|
|
|
Witam, mam dosc nietypowy problem. Zazwyczaj takie zakupy robilem w jednym ze sklepow, ale sporo sie tam pozmienialo - na gorsze - i teraz musze poszukac jakies innej zaufanej lokalizacji. Chce zrobic zonie prezent na rocznice slubu. Zawsze narzeka, ze kuchnia wyglada fatalnie, no to postanowilem to zmienic. Takze teraz moje pytanie. Ktorej plytki kuchenne byscie doradzali? bo chce to wszystko powymieniac? Nie mam za bardzo ulubionej firmy a tez chce to kupic w miare tanio, bo poza tym chce jeszcze wymienic kilka mebli Prosze Was o pomoc
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja jestem wierna płytkom z paradyża - dostępne w każdym markecie. Ja kupowałam w castoramie - była promocja ;) kładłam paradyż - bianco
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
zgadzam się, Paradyż świetna marka. To sobie kup i będzie ok. W necie znajdź jakiś sklep co to oferuje, to nawet taniej kupisz, niż w zwykłym stacjonarnym i jeszcze zaoszczędzisz
|
|
|
|
|
dzieki wielki Peiha i Ernest super porownam oferty i cos wybiore. Ernesto: w ktorym kupisz taniej? tych sklepow jest tyle, ze czlowiek moze sie juz pogubic
|
|
|
|
|
ok, przemysle to sobie wszystko na spokojnie, zeby podjac optymalna decyzje. Dzieki za zainteresowanie sprawa
|
|