|
|
|
czy robił ktoś implanta zęba? kogo polecacie? jak to wygląda cenowo?
z góry dzięki za info |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trafidło w granicach 550-850zl za jednego implanta.
|
|
|
|
|
W tej cenie to chyba z plasteliny? Bo implanty zebowe to raczej w granicach 3tys w gore..
|
|
|
|
|
CYTAT W tej cenie to chyba z plasteliny? Bo implanty zebowe to raczej w granicach 3tys w gore.. No właśnie. Wiem od swojej dentystki, że ceny zaczynają się od 3-4 tysiecy |
|
|
|
|
Zaraz zaraz. Mowa tu o samych implantach, czy całości, czyli jeszcze korona, plus ewentualne podsypanie sztuczną kością?
Sam implant to rzeczywiście od 1000 zeta spokojnie, ale reszta to kolejne 2000 tysiące |
|
|
|
|
Łojej drogie to strasznie...już nie wiem za co ile płaciłam mojrmuy dentyście ale łącznie wyszło chyba z 4000 zł
|
|
|
|
|
U kazdego z wyjatkiem Szymanskiego
|
|
|
|
|
Estetika Rzeszów
|
|
|
|
|
Aga 788- nooo nie u każdego jednak !Radze poczytać opinie a nawet odgrzebać stare wątki.
|
|
|
|
|
witam Czy cos nowego w tym temacie? Chodzi mi o Staowa Wole. Pytalam w Rzeszowie i tam wolaja 6 tys. Czy w STW mozna miec nieco taniej ale co bardzo wazne, bezpiecznie? Prosze o porade....
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Witam....czy ktoś z szanownych forumowiczów miał okazję robić implant zęba w Dentesie? Jakie macie opinie?
|
|
|
|
|
Anyone????
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
czy ktos robil u Cubery?
|
|
|
|
|
Polecam: Szoja - robił mi implanta, świetna robota, ząb jak własny, dr Kiciński - świetny specjalista, dokładny, godny zaufania. Innych nie znam ,a raczej znam 3 osoby u których mojego pupila bym nie leczył, ale nie dzielę się złymi doświadczeniami. PS "Lekarz, który chciałby reklamować się tak jak mechanik samochodowy lub kosmetyczka, nie może tego zrobić, bo jest związany ustawą z dnia 15 kwietnia 2011 roku o działalności leczniczej (Dz. U. nr 112, poz. 654 z późn. zm.)" . To dygresja do przedziwnych, sponsorowanych artykułów z branży dentytycznej z wyłączoną opcją komentowania.
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam: dr Szoja - robił mi implanta, świetna robota, ząb jak własny, dr Kiciński - świetny specjalista, dokładny, godny zaufania. Piotrze, mozesz napisac cos więcej o Kicinskim? Rozumiem, ze robiłeś u niego implant? |
|
|
|
|
CYTAT Polecam: Szoja - robił mi implanta, świetna robota, ząb jak własny, dr Kiciński - świetny specjalista, dokładny, godny zaufania. Innych nie znam ,a raczej znam 3 osoby u których mojego pupila bym nie leczył, ale nie dzielę się złymi doświadczeniami. PS "Lekarz, który chciałby reklamować się tak jak mechanik samochodowy lub kosmetyczka, nie może tego zrobić, bo jest związany ustawą z dnia 15 kwietnia 2011 roku o działalności leczniczej (Dz. U. nr 112, poz. 654 z późn. zm.)" . To dygresja do przedziwnych, sponsorowanych artykułów z branży dentytycznej z wyłączoną opcją komentowania. dobra a jaki cię w sumie wyniósł koszt tego implanta?
|
|
|
|
|
Szoja Dawno to było, ale z tego co pamiętam ok 3500 zł.
Najpierw śruba w dziąsło, zeszycie dziąsła, później po ok chyba 2 m-cach korona porcelanowa. Efekt kosmetyczny na 5, powikłań 0. U Kicińskiego aktualnie leczę zęby, implanta nie zakładałem u niego. Jestem bardzo zadowolony z leczenia. Super gość. |
|
|
|
|
A Szoja i Kicinski to gdzie przyjmyja?
|