|
|
|
Witam, proszę podpowiedzcie gdzie można zorganizować urodziny dla 7 latki i jej koleżanek ? Wiem, że teraz jest szał na fabryke zabawy ale chciałabym wiedzieć czy są w Stalowej lub okolicach miejsca gdzie jeszcze można zorganizować taką imprezke ? Dodam, że urodzinki przypadają na lipiec !
aneta87 |
|
|
|
|
aneta87 |
|
|
|
|
Urodziny można zorganizować na przykład:
- w mieszkaniu solenizantki- żeby towarzystwo się nie nudziło potrzebna jest duża wyobraźnia organizatorów, cierpliwość sąsiadów i sporo czasu na doprowadzenie mieszkania do stanu "sprzed imprezy", - na podwórku przed domem - niezbędny dom własny lub "zaprzyjaźniony" oraz osoba z wyobraźnią i zacięciem animatorskim, - w klubokawiarni TIPI przy ulicy Poniatowskiego 14, - na placu zabaw w Nisku przy ulicy Sopockiej - rodzice organizują tam "letnie" urodziny z grillem, zabawami na świeżym powietrzu i altanką przystrojoną balonami, - niestety w McDonald's - ja wprawdzie tego nie rozumiem, ale chętni na taki model imprezy urodzinowej są. Świetną sprawą są urodziny zorganizowane w aquaparku, niestety nie spełniają Twojego kryterium "w okolicach" Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Jest jeszcze wesoła akademia oto strona z cennikiem:
http://www.wesol(...)nik.html Za okolo 30-35 złotych od dziecka masz urodzinowa imprezę wraz z poczęstunkiem Za dodatkowe 60 zł masz animatora zabaw a zreszta ci będę pisał wszystko jest w cenniku |
|
|
|
|
Sprawdź Baśniowy Świat w Rozwadowie mój mały był tam u kolegi na urodzinach i,był bardzo zadowolony,
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
Wielkie dzięki za podpowiedzi
aneta87 |
|