|
|
|
Witam zdawał ktoś multi selek ma ktoś materiały gotowe tylko do niego i odp ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tego się nie da czytać... Ale czego ja wymagam - w końcu kandydujesz do Policji.
|
|
|
|
|
Nie chce czytać nie chce się uczyć tylko czytam po forach i jestem ciekawy czy bez tego gotowca obejść się to da czy tylko gotowość i kolesiostwo
|
|
|
|
|
Na Podkarpaciu tylko "znajomości" . Chcesz mieć realną szansę to próbuj w Warszawie.
Jeden koleś się reklamuje że sprzedaje legalnie testy multiselect niejaki "Pan Jarosław" Ściema, kilkoro moich znajomych próbowało i uczyło się z jego opracowań a i tak nie zdało. Wszystkie negatywne komentarze na jego forum od razu kasuje i banuje osoby piszące. |
|
|
|
|
Lord dzięki za opinie coś takiego mi chodziło właśnie czy ktoś mial te od jara testy bo bylem ciekawy czy faktycznie od jego ręki tak wszystko zdaje się pieknie.
|
|
|
|
|
Nie ma za co. Jak już koniecznie chcesz to jak już wspominałem w innych województwach próbuj.
W Zaczerniu to nawet się nie kryją z tym, że w większości tam ludzie pracują po znajomości (nawet przed osobą która była tam na praktykach) Próbuj do Straży Granicznej, od kwietnia szukają 1000 chętnych na ok 100 miejsc wolnych w tym roku |
|