|
|
|
Witam, chciałabym poznać opinie stdentów PWSZ w Tarnobrzegu na temat kierunku pielegniarstwo, jestem absolwentka kierunku pedagogicznego na tej uczelni,jednak teraz konkretnie myśle nad studiowaniem pielegniarstwa i stad moja prośba o opinie dotyczace przedmiotów, poziomu nauczania,czy jest multum nauki,głownie chciałabym dowiedzieć sie jak wygladaja zajecia praktyczne w pracowni, praktyki w szpitalach oraz jak wygladaja zajecia z jezyka angielskiego, za wszelkie opinie dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT jestem absolwentka kierunku pedagogicznego [...] myśle nad studiowaniem pielegniarstwa Dlaczego studiowałaś jeden kierunek po którym się nie pracuje i nie zarabia pieniędzy, a teraz myślisz nad studiowaniem drugiego kierunku po którym się pracuje, ale nadal nie zarabia? Myślisz po ukończeniu pielęgniarstwa studiować trzeci kierunek po którym ma się pracuje i zarabia normalne pieniądze? Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
do Andrzej: Jestem pedagogiem czynnym zawodowo natomiast prosiłam o opinie dot. poziomu kształcenia na tym kierunku, jesli nie jesteś studentem tego kierunku badz absolwentem pielegniarstwa w innym mieście to za opinie dziękuje.
|
|
|
|
|
CYTAT do Andrzej: Jestem pedagogiem czynnym zawodowo natomiast prosiłam o opinie dot. poziomu kształcenia na tym kierunku, jesli nie jesteś studentem tego kierunku badz absolwentem pielegniarstwa w innym mieście to za opinie dziękuje. Czyli źle sformowałem pytanie. Dlaczego studiowałaś jeden kierunek po którym się pracuje i nie zarabia pieniędzy, a teraz myślisz nad studiowaniem drugiego kierunku po którym się pracuje, ale nadal nie zarabia? Myślisz po ukończeniu pielęgniarstwa studiować trzeci kierunek po którym ma się pracuje i zarabia normalne pieniądze? Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
A co Cię to Andrzej obchodzi, można studiować i dla przyjemności. Czasem lepiej milczeć niż niepotrzebnie kłapać buzią, szczególnie że nie na temat.
|
|
|
|
|
CYTAT A co Cię to Andrzej obchodzi, można studiować i dla przyjemności. Czasem lepiej milczeć niż niepotrzebnie kłapać buzią, szczególnie że nie na temat. Temat o PiS już mi się znudził Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Podbijamy temat o PWSZ tarnobrzeg, tyle że chodzi o pedagogikę, jak wygląda kształcenie? Jak wiedza wykładowców i wymagania co do studentów mają się do siebie?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT do Andrzej: Jestem pedagogiem czynnym zawodowo natomiast prosiłam o opinie dot. poziomu kształcenia na tym kierunku, jesli nie jesteś studentem tego kierunku badz absolwentem pielegniarstwa w innym mieście to za opinie dziękuje. Czyli źle sformowałem pytanie. Dlaczego studiowałaś jeden kierunek po którym się pracuje i nie zarabia pieniędzy, a teraz myślisz nad studiowaniem drugiego kierunku po którym się pracuje, ale nadal nie zarabia? Myślisz po ukończeniu pielęgniarstwa studiować trzeci kierunek po którym ma się pracuje i zarabia normalne pieniądze? koleżanka zadała pytanie natomiast morały zostaw dla siebie |
|
|
|
|
Jakie morały prawdę napisał. Mamy niż demograficzny, 500 plus nic nie zmienia. Pełno nauczycielek w marletach pracuje bo nie ma dla nich pracy. Pielęgniarstwo już prędzej bo w połowie nauki idą na stypendium niemieckie i peosto po szkole wyjazd na kontrakt. U koleżanki na 19 kobiet wyjechało 15
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie pytam o możliwość pracy po kierunku pedagogika, a o poziom nauczania w tej szkole, to troszkę inne kwestie więc proszę o udzielenie opini na właśnie ten temat😉
|
|
|
|
|
CYTAT Jakie morały prawdę napisał. Mamy niż demograficzny, 500 plus nic nie zmienia. Pełno nauczycielek w marletach pracuje bo nie ma dla nich pracy. Pielęgniarstwo już prędzej bo w połowie nauki idą na stypendium niemieckie i peosto po szkole wyjazd na kontrakt. U koleżanki na 19 kobiet wyjechało 15 Widzisz chłopie punktów masz kilka tysięcy ale z prawienia morałów. Jest pytanie powinna być odpowiedź na temat. W szkole też tak na pytanie nauczyciela odpowiadałeś. Laniem wody? Co ma z pytaniem wspólnego niż demograficzny, 500+ czy wyjazd pielęgniarek. |
|