|
|
|
Dzień dobry, poszukuję nr prywatnego do Krystyny Szula- psychiatry dziecięcej..podobno przyjmuje u nas w szpitalu..może ktoś wie, czy i gdzie ma gabinet, będę wdzięczna za info
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szula juz dawno nie pracuje w Stalowej Woli. ..teraz mieszka i pracuje w Nowej Dębie
|
|
|
|
|
Szula pracuje w Kolbuszowej i w Rzeszowie na Hetmańskie w Poradni Autyzmu.
|
|
|
|
|
Dzięki za info..a czy ktoś miał do czynienia z Panią? Może napisać czy był zadowolony. .do tej pory jeździłam z synkiem do Rzeszowa..ale potrzebuję rzeczowego lekarza,który poświęci nam trochę czasu, a nie każe czekać na siebie godzinę na schodach psychiatryka, po czym wizyta trwa pięć minut...
|
|
|
|
|
Może mi Pani napisać do kogo do Rzeszowa Pani jeżdziła? Miałam kontakt z p.Szula i jeszcze z inna lekarką. Prosze o wiadomość na pw.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzięki za info..a czy ktoś miał do czynienia z Panią? Może napisać czy był zadowolony. .do tej pory jeździłam z synkiem do Rzeszowa..ale potrzebuję rzeczowego lekarza,który poświęci nam trochę czasu, a nie każe czekać na siebie godzinę na schodach psychiatryka, po czym wizyta trwa pięć minut... Czyżby pani M. P.-D.? Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Witam. Też poszukuję psychiatry dziecięcego, póki co mam namiar do Marzeny Pelc- Dymon. Którą lekarkę polecacie?
|
|
|
|
|
Szula przyjmuje też we wtorki w szpitalu w Łańcucie na psychiatri dziecięcej. Terminy na wizytę krótsze niż w Rzeszowie. Bardzo porządna kobieta no i podejście, popyta, doradzi, pomoże. Prywatnie nigdzie nie przyjmuje.
|
|
|
|
|
Czyżby pani M. P.-D.?[/cytat]
tak, tak...Pani M.P._D. ..szkoda, że wie, z jakimi dziećmi się do niej przyjeżdża, a traktuje tak niepoważnie..szczególnie,ze to prywatne, płatne..wizyty..polecam, jeśli ktoś tylko " po kartkę"..daje zaświadczenia bez wgłębiania się w temat..nie twierdzę, że nie ma wiedzy, ale traktuje już pacjentów taśmowo...słyszałam własnie dużo dobrego o Szula i chciałam się wybrać, cieszy mnie fakt,że potwierdzacie dobre opinie o niej, spróbuję do tego Łańcuta |
|
|
|
|
Szula -kolbuszowa 17 22 30 371..prywatny kom 696 411 434
|
|