|
|
|
Potrzebuję porady do tyczącej wyboru najlepszego stomatologa na pierwszą wizytę z 2,5 latkiem.
Czy jest jakiś, który ma podejście do takich dzieci a przyjmuje na kasę chorych ? Jeśli tak to który ? a Jeśli nie, to który jest dobry prywatnie ? Z góry wielkie dzięki na pomoc! |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 15 Maja 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja polecam panią doktor Gola.Przyjmuje na Jana Pawła13.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 29 Maja 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Podobno do dzieci super podejście ma Piotr Trafidło, ale niestety tylko prywatnie (chyba) przyjmuje.
|
|
|
|
|
ja bylem z 2,5 latkiem w dentes ale czy to najlepszy to nie wiem podejście do dzieciaków ok
|
|
|
|
|
Jeśli dobrze pamiętam nazwisko to pani Chmielewska - Cislak. Bardzo fajne podejście, moja dwulatka była zachwycona.
|
|
|
|
|
ja chodze z moją do Trafidło. Zaczełam jak miała coś ok roczku, teraz ma 3,5 roku i dalej chodzimy tak mniej więcej co 5-6 miesięcy na kontrole. Mojemu dziecku jak się lekarz nie spodoba to nie otworzy pyśka za nc w świecie. A u Trafidło sama siada na fotel zadowolona. On do niej coś tam zagaduje, przejedzie ząbki laserem, potem maładostanie jakąś piłeczke. I wraca zadowolona
|
|
|
|
|
Golę odradzam w 110%
Co do Trafidło - o co chodzi z tym laserem? Mogę więcej informacji na ten temat uzyskać? |
|
|
|
|
Novamed idealne podejscie stomatologow do dzieci
|
|