|
|
|
Dzis spotkałem nowy nie oznakowany
opel Insignia Turbo Blachy RZE .... Bardzo mili lecz przestrzegam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja spotkałem jak wracałem z Pysznicy do Stalowej
Kolor srebrny metalik |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Eeee no to już od jakiegoś czasu tam "operuje" ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Dzis spotkałem nowy nie oznakowany opel Insignia Turbo Blachy RZE .... Bardzo mili lecz przestrzegam miałem już z nimi nieprzyjemność spotkać się jeszcze pod koniec kwietnia w okolicach RST, jeśli takich mamy stróżów prawa to niech jak najszybciej zalegalizują dostęp do broni bo czarno widzę nasze bezpieczeństwo... |
|
|
|
|
Ta srebrna insignia trochę już lata po stw, jest jeszcze granatowa LR... i dalej nie pamiętam, też często lata Pysznica, Kłyżów, Studzieniec. W tylnych bocznych szybkach mają charakterystyczne unijne nalepki, często ustawiają się koło tego sklepu z blachami na wlocie do Pysznicy.
|
|
|
|
|
Kolo tesco stara laguna kolor srebrny z tablicami RZ
|
|
|
|
|
Insignia jezdzi jeszcze czarna albo jakis inny bardzo ciemny kolor. Oprocz tego smiga kia nieoznakowana z wideorejestratorem i vectra tez ciemna.
|
|
|
|
|
jak już jest tyle nieoznakowanych samochodów to ja wolę oddać to prawko w starostwie bez grzywny czy mandatu
|
|
|
|
|
CYTAT jak już jest tyle nieoznakowanych samochodów to ja wolę oddać to prawko w starostwie bez grzywny czy mandatu A nie lepiej jeździć przepisowo? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT jak już jest tyle nieoznakowanych samochodów to ja wolę oddać to prawko w starostwie bez grzywny czy mandatu Czyli przyznajesz, że nie potrafisz jeździć przepisowo? Nie da się? To może lepiej, że sam oddasz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
nie jeżdżę przepisowo i nie czuje się z tym odosobniony
jeśli jesteś tak idealny i nie przekraczasz w zabudowanym 50 to jeszcze cie nie spotkałem w okolicy a sporo jeżdżę |
|
|
|
|
bo on trzyma matiza w lpg na parkingu wiec nie znajdziesz go na miescie
|
|
|
|
|
te samochody jezdza na "goscinne wystepy" sa z roznych miast bo moga jezdza tam gdzie maja koordynacje
|
|