|
|
|
Przeszukałem forum i jakoś nie trafiłem na opinie o tej firmie, więc założyłem ten temat. Chciałbym się dowiedzieć jaka atmosfera panuje w tej firmie i jakie są zarobki (stawka na początek i czy są jakieś premie)?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To zależy gdzie trafisz. Atmosfera wydaje się być ok, ale wiadomo że się jakaś czarna owca trafi co napsuje krwi.
|
|
|
|
|
FDFSDFSDF
|
|
|
|
|
Nawet tam nie składaj kasa mała,czterobrygadówka ,słabo z urlopem, możliwość rozwoju praktycznie żadna .Wiem co pisze bo tam pracowałem i żałuję że tak długo.
|
|
|
|
|
Podobno z Ukrainy juz przyjmują bo nie ma kto robic
|
|
|
|
|
CYTAT Nawet tam nie składaj kasa mała,czterobrygadówka ,słabo z urlopem, możliwość rozwoju praktycznie żadna .Wiem co pisze bo tam pracowałem i żałuję że tak długo. Jeśli chodzi o produkcję, to faktycznie słabe wypłaty i system czterobrygadowy. Ukraińców jest pełno i pracują po 12 godzin na dwie zmiany. Jeżeli starasz się na inne stanowisko (nie produkcja), to kasa będzie inna. Idealny ten zakład to nie jest, nie ma co się oszukiwać, ale i tak 100x lepszy niż "aluminiowe smrody". Do kamykrah jeżeli znasz zakład gdzie jest lepiej, napisz. Może nie jeden by skorzystał i znalazł pracę marzeń |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nawet tam nie składaj kasa mała,czterobrygadówka ,słabo z urlopem, możliwość rozwoju praktycznie żadna .Wiem co pisze bo tam pracowałem i żałuję że tak długo. Jeśli chodzi o produkcję, to faktycznie słabe wypłaty i system czterobrygadowy. Ukraińców jest pełno i pracują po 12 godzin na dwie zmiany. Jeżeli starasz się na inne stanowisko (nie produkcja), to kasa będzie inna. Idealny ten zakład to nie jest, nie ma co się oszukiwać, ale i tak 100x lepszy niż "aluminiowe smrody". Do kamykrah jeżeli znasz zakład gdzie jest lepiej, napisz. Może nie jeden by skorzystał i znalazł pracę marzeń |
|
|
|
|
CYTAT Podobno z Ukrainy juz przyjmują bo nie ma kto robic nie bo taniej a najlepsze jest to że z banderowskiej ekipy im wszystko można czaisz to? Polaka straszą zwolnieniem z pracy a ukr cacy
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nawet tam nie składaj kasa mała,czterobrygadówka ,słabo z urlopem, możliwość rozwoju praktycznie żadna .Wiem co pisze bo tam pracowałem i żałuję że tak długo. Jeśli chodzi o produkcję, to faktycznie słabe wypłaty i system czterobrygadowy. Ukraińców jest pełno i pracują po 12 godzin na dwie zmiany. Jeżeli starasz się na inne stanowisko (nie produkcja), to kasa będzie inna. Idealny ten zakład to nie jest, nie ma co się oszukiwać, ale i tak 100x lepszy niż "aluminiowe smrody". Do kamykrah jeżeli znasz zakład gdzie jest lepiej, napisz. Może nie jeden by skorzystał i znalazł pracę marzeń A jak jest w kontroli jakości? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nawet tam nie składaj kasa mała,czterobrygadówka ,słabo z urlopem, możliwość rozwoju praktycznie żadna .Wiem co pisze bo tam pracowałem i żałuję że tak długo. Jeśli chodzi o produkcję, to faktycznie słabe wypłaty i system czterobrygadowy. Ukraińców jest pełno i pracują po 12 godzin na dwie zmiany. Jeżeli starasz się na inne stanowisko (nie produkcja), to kasa będzie inna. Idealny ten zakład to nie jest, nie ma co się oszukiwać, ale i tak 100x lepszy niż "aluminiowe smrody". Do kamykrah jeżeli znasz zakład gdzie jest lepiej, napisz. Może nie jeden by skorzystał i znalazł pracę marzeń A jak jest w kontroli jakości? |
|
|
|
|
W kontroli jakości nie mam pojęcia. Ostatnio widziałem ogłoszenie na Mechanika (konkurencyjny portal w dziale "ogłoszenia"). Myślę że tam nie było by źle.
|
|
|
|
|
usuwacie z forum niepochlebne recenzje odnośnie tej firmy???zmowa milczenia????
|
|
|
|
|
CYTAT To zależy gdzie trafisz. Atmosfera wydaje się być ok, ale wiadomo że się jakaś czarna owca trafi co napsuje krwi. atmosfera...???
|
|
|
|
|
To prawda, że w tym roku bez socjalu na święta? czy moja połówka kłamie i wydała ?:(
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
W kontroli spoko robota
Tylko na gołębie uważaj 😉 Ale kasa marna jak 2,300 weźmiesz to sukces Oczywiście po próbnym okresie Jak znam życie to szukaja na zastępstwo I uważaj bo jak wyjdzie bubel to pójdzie na ciecie |
|
|
|
|
Odpowiedzialność zbiorowa tez jest, nowoczesność mówisz.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
z doświadczenia wiem
|
|
|
|
|
.. szkoda że pytając o atmosferę w firmie nie podajecie jakie macie: doświadczenie, wykształcenie, co potraficie wykonywać.. może ktoś z tego forum znalazł by dla Was pracę?
|
|
|
|
|
@ toma |
|
|
|
|
do gaga,
masz rację! Osoba co siedzi na produkcji (przykładowo: "na wężach"), będzie miała inne zdanie niż kontroler jakości. Jeżeli ktoś chce wiedzieć, jak jest na danym stanowisku, proponowałbym najpierw sprecyzować pytanie. do Nacht system 4-brygadowy to faktycznie jest do d...y. Chciałbym zaznaczyć, że w cellfaście są stanowiska gdzie są: 3 zmiany (od poniedziałku do piątku), 2 zmiany (od poniedziałku do piątku) i jedna zmiana (od poniedziałku do piątku). |
|