|
|
|
Gdzie można na JOGĘ w Stalowej Woli?Będę wdzięczna za namiary.Dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie polecam jogi
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Strefa Whelness na edukacji
|
|
|
|
|
Jogę możesz sobie w domu przecież uprawiać.
A materac to myślę wiesz gdzie mozna pozyskac. |
|
|
|
|
CYTAT nie polecam jogi Dlaczego??? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT nie polecam jogi Dlaczego??? Dlatego: CYTAT Joga śmiertelne zagrożenie Praktykowanie jogi oraz innych wschodnich technik medytacji i koncentracji prowadzi do odblokowania w człowieku kanałów energetycznych po to, aby mógł przyjmować energię okultystyczną (określaną jako kundalini). Okulryzm jest próbą manipulacji energiami przyrody przy pomocy różnego rodzaju technik. Energie te są nieuchwytne dla nauk ścisłych, nie można ich zbadać, lub stwierdzić ich istnienia przy pomocy instrumentów pomiarowych, takich nauk, jak biologia, chemia czy fizyka. źródło: http://adonai.pl/zagrozenia/?id=5 CYTAT Joga doprowadziła mnie do przedsionka piekła Kiedy miałam dziewiętnaście lat, bardzo interesowałam się jogą. Zgłębianie jej zaczęłam od ćwiczeń, które miały usprawnić moje ciało, ale później ćwiczyłam również moją psychikę, bo tego wymagało pełne zaangażowanie się w jogę. Kupowałam książki, gazety, czytałam, jak krok po kroku dojść do "wielkiego szczęścia", czyli do połączenia się z wszechświatem. źródło: http://adonai.pl/zagrozenia/?id=14 Jeżeli ktoś jest katolikiem, to zaprzecza własnej religii ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
rsta - całkowita racja. Spełniłeś swój chrześcijański obowiązek. Szacun! Mnóstwo artykułów jest o niebezpieczeństwie płynącym z jogi... Wiadomo, każdy i tak uwierzy w co chce.
|
|
|
|
|
rsta gdzie sieja takich debili? Jak tam twoje kanaly?! Juz sie odblokowaly czy dalej nie mozesz zrobic kupy przez co uciska ci na mozg?
Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
~~jaciek
ktoś pytał to odpowiedziałem. w przeciwieństwie do niektórych ja nie mam takich problemów ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Haha, takiej właśnie odp się spodziewałam.
|
|
|
|
|
no to myślimy podobnie
|
|
|
|
Ja jogę uprawiam w domu, wolę domowe zacisze, niż tłum ludzi na zajęciach. W Internecie można znaleźć dużo przykładowych pozycji do jogi i nie trzeba wydawać pieniędzy na zajęcia grupowe, skoro można zrobić sobie indywidualny kurs w domu.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja jogę uprawiam w domu, wolę domowe zacisze, niż tłum ludzi na zajęciach. W Internecie można znaleźć dużo przykładowych pozycji do jogi i nie trzeba wydawać pieniędzy na zajęcia grupowe, skoro można zrobić sobie indywidualny kurs w domu. Proszę podaj linki z jakich materiałów korzystałaś? |
|
|
|
|
Zapytaj jeszcze w hotelu Stal.
Kiedyś był fitness i joga |
|
|
|
|
Ludzie, czy Wyście powariowali z tą jogą?
|
|
|
|
rsta, na razie jedynym zwariowanym jesteś ty
|
|
|
|
|
Rsta, wyluzuj, może ciężko Ci w to uwierzyć, ale nie każdy w tym kraju jest katolikiem.
Poza tym CYTAT (Mateusza 7:1) Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni ,więc śpij spokojnie, bezbożników uprawiających jogę osądzi wyższa od Ciebie instancja Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Na dzisiejsze zwariowane czasy joga to chyba coś najlepszego aby nie oszaleć.
|
|
|
|
|
ja was drogie panie nie osadzam, tylko dziwię się Wam ...
no i ewentualnie próbuję przestrzec, ale decyzja należy do Was ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
rsta -
|
|
|
|
|
A ja się dziwię tobie, że jesteś tak ograniczony.
|
|
|
|
|
uświadomiony ...
|
|
|
|
Popieram Cię rsta. Prosiłam koleżankę , żeby nie zaczynała z Jogą, bo wiele słyszałam świadectw osób, o ty co działo sie z nimi po pewnym czasie. Nie posłuchała. Nie minął rok ,a pojawiły sie stany lękowe i szuka teraz pomocy.Przypadek? Każdy niech robi według uznania, ale nie boli czasem posłuchac kogoś, albo poczytac mądrych rzeczy.
|
|
|
|
|
dzięki mago21 za Twoją wypowiedź - konkretny przykład.
|