|
|
|
Witam. Dostalam dzis skierowanie do ortopedy i zastanawiam sie jak dlugie sa kolejki bo pamietam z rok temu tesciowa w przychodzni w szpitalu czekala na wizyte 6 tyg. I tak sie zastanawiam czy jutro popytac w ambulatorium czy pod szpitalem czy lepiej od razu szukac prywatnie ( jesli znacie kogos godnego polecenia to piszczie) pytam bo z kazdym dniem kolano napird...a coraz bardziej i jest to sprawa raczej na cito.... Moze ktos ostatnio sie rejestrowal i wie z gory dzieki
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Rejestrowałem się tydzien temu, to do Knapika w Szpitalu było najkrócej - 2 tygodnie.
|
|
|
|
|
Knapika odradzam lepiej idz.do.jakiegos młodszego
|
|
|
|
|
2 tyg to nie tak zle
|
|
|
|
Jak zobaczysz tego lekarza to sie przekonasz dlaczego, starszy czlowiek, gluchy, ja bylem i mi nie pomogl nic
|
|
|
|
|
Knapika odradzam. Mojemu synkowi na badaniach stwierdził że usg bioderek nie trzeba, jest asymetria ale nic nie trzeba z tym robić. Ponadto nie zauważył obniżonego napięcia mięśniowego - nie wiem czy ortopeda musi się na tym znać czy nie.
Więcej do Niego nie poszłam bo szkoda czasu i męczenia niemowlaka. Nie dziwię się że nie ma do Niego kolejki - prawie. Ten pan powinien siedzieć już na emeryturze tak jak kilku Jego kolegów i zwolnić miejsce młodym lekarzom. Ja ze swojej strony mogę polecić Szeląga i Giebułtowicza. |
|
|
|
|
CYTAT Knapika odradzam. Mojemu synkowi na badaniach stwierdził że usg bioderek nie trzeba, jest asymetria ale nic nie trzeba z tym robić. Ponadto nie zauważył obniżonego napięcia mięśniowego - nie wiem czy ortopeda musi się na tym znać czy nie. Więcej do Niego nie poszłam bo szkoda czasu i męczenia niemowlaka. Nie dziwię się że nie ma do Niego kolejki - prawie. Ten pan powinien siedzieć już na emeryturze tak jak kilku Jego kolegów i zwolnić miejsce młodym lekarzom. Ja ze swojej strony mogę polecić Szeląga i Giebułtowicza. Potwierdzam jak chcesz sie wyleczyc to nie idz do niego |
|
|
|
|
Sosna. Uraz był? Jeśli nie. To żaden ortopeda Ci nie pomoże. A ten z zaściankowej Stalowej Woli tym bardziej. Tylko zaszkodzi mówiąc Ci, być brał glukozaminę czy zastrzyki z kwasem hialuronowym
Idzi do DOBREGO fizjoterapeuty. A takiego w Stalowej ani okolicach raczej nie znajdziesz. |
|
|
|
|
Nie bylo urazu Bol w kolanie narastal od roku Rodzinny przepisywal jakies tabl i masci az do teraz gdy ledwo chodze dal skierowanie
|
|
|
|
No wiec bylam dzis w przyszpitalnej przychodni i wizyta na koniec maja do dr Stelmacha
|
|
|
|
No ten to lepszy bo mlody i nie gluchy :-)
|
|
|
|
|
CYTAT Nie bylo urazu Bol w kolanie narastal od roku Rodzinny przepisywal jakies tabl i masci az do teraz gdy ledwo chodze dal skierowanie Zaden ortopeda Ci nie pomoze. I'm szybciej to zrozumiedz tym lepiej dla Twojwgo stawu |
|
|
|
|
polecam Szeląga, dobry specjalista ale kolejki na nfz dopiero na koniec wrzesnia a prywatnie tez jakies 2-3 tygodnie trzeba czekac. u Abratowskiego powinno pojsc szybciej, w piatek dzwonila znajoma do Niego rano a po poludniu miala wizyte
|
|
|
|
|
Szeląg najlepszy w okolicy
|
|