|
|
|
Kobietki po ciazy zostalo mi pelno popekanych naczynek na udach Chcialabym wygladac jako tako w lecie wuec szukam ratunku Macie jakas rade ? Warto inwestowac w ten balsam Red Bloker czy szukac pomocy w salonie kosmetycznym Jesli salon to jaki zabieg? I ile by to kosztowalo??
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
W domu polecam raz na jakiś czas prysznic woda zimno-ciepło zawsze kończąc na zimno aby naczynka były zamknięte. Kosmetyki z zielona glinką,krzemem, witaminą A i C,kasztanowcem , nagietkiem czy rumiankiem. U kosmetyczki jonoforeza albo ultradźwięki. I to najlepiej kilka zabiegów bo po 1 czy dwóch efektów nie będzie.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Haha, programy ratunkowe jak na stronie amerykańskiego Departamentu Obrony
Poróbcie trochę przysiadów. Tłuszcz zostanie przerobiony na mięśnie, a stare mięśnie na ścięgna. Objętość nóg się zmniejszy, w efekcie czego spadnie odśrodkowe ciśnienie krwi i nadmiarnie rozciągnięte naczynia krwionośne w skórza same się zamknął. P.S. PeIHa, ty mi kogoś przypominasz. Taką fajną laskę z bloku obok. |
|
|
|
|
CYTAT Haha, programy ratunkowe jak na stronie amerykańskiego Departamentu Obrony Poróbcie trochę przysiadów. Tłuszcz zostanie przerobiony na mięśnie, a stare mięśnie na ścięgna. Przeciez pisze ze to po ciazy... Cwicze regularnie od roku dla dobrej kondycji... uda mam zgrabne Nue narzekam na wyglad ale dzieku za rade Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
CYTAT U kosmetyczki jonoforeza albo ultradźwięki. I to najlepiej kilka zabiegów bo po 1 czy dwóch efektów nie będzie. Ile takie cos kosztuje? Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
To w zależności od salonu na jakich kosmetykach i sprzętach działają. Dla mnie najlepszy jest jansen i charmie rose. Średnio koło100-150zł. Możesz podpytać w szkołach gdzie szkolą się kosmetyczki , tam one wykonają w ramach praktyk a Ty płacisz tylko za kosmetyk. Ja tak chodzę na mikrodermabrazję diamentową czy peeling kawitacyjny (normalnie ok 150zł) ja płacę 20-30 zależy czy z algówką) Ale to w Rzeszowie.
PS ćwiczenia owszem trafna uwaga ale o skórę trzeba zadbać mniej lub bardziej inwazyjnie ;) Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT P.S. PeIHa, ty mi kogoś przypominasz. Taką fajną laskę z bloku obok. Miło, niestety nie mieszkam już w bloku Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT Haha, programy ratunkowe jak na stronie amerykańskiego Departamentu Obrony Poróbcie trochę przysiadów. Tłuszcz zostanie przerobiony na mięśnie, a stare mięśnie na ścięgna. Objętość nóg się zmniejszy, w efekcie czego spadnie odśrodkowe ciśnienie krwi i nadmiarnie rozciągnięte naczynia krwionośne w skórza same się zamknął. P.S. PeIHa, ty mi kogoś przypominasz. Taką fajną laskę z bloku obok. Tluszcz na miesnie? Miesnie na sciegna? To w jakiejs bajce bylo czy piszesz na bazie swojego doswiedczenia z lepienia ludzikow z plasteliny i skladania kasztaniakow? Co miales z biologii? Ja bym chcial paznokcie na kopyta, skore na luski, wlosy na rogi i fiuta na ogon- roZpisz mi prosze trening na to! |
|
|
|
|
Flebolog pomoze
|
|
|
|
|
Rozszerzone naczynka najlepiej zamykać laserem
|
|
|
|
|
A nie lepiej przejechać się do Rzeszowa do gabinetu Moja estetyka na Litewskiej?
Oni się takimi zabiegami zajmują jak i większością z medycyny estetycznej? |
|
|
|
|
Możesz udać się lekarza oni robią takie zabiegi zamykania rozszerzonych naczynek.
|
|