|
![]() |
|
CYTAT Może to nie o krytykę autorce chodziło a o zwrócenie uwagi na coś co według niej powinno wyglądać inaczej albo chętnej na adopcjie psiaka i oczekiwanie na telefon z przytuliska,który nigdy nie zadzwonił być może w tym przypadku Dziękuję Feniks. Od początku pisałam że nie chodzi mi o krytykę. Wyraziłam swoje zdanie i napisałam co mi się nie podoba. CYTAT I właśnie tak powinno to działać a wolontariusze powinni być otwarci na wskazówki, które nie zawsze muszą być wprowadzane w życie tylko wedle ich uznania. Mogą wziąć pod uwagę opinie innych, a nie muszą ale może gdyby trochę zmienić to może akurat było by lepiej. Jeśli są ludzie których interesuje los tych psów którymi się zajmują to chcą wiedzieć więcej a to nic złego. A ja sama też szanuję pracę wolontariuszy.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
To co KasiaNOwa myślę, że mozemy liczyć na Twoja pomoc ?
|
|
|
![]() |
|
Kochani Przytulisko Psia Przystań będzie gościć 1 maja na dniach Stalowej Woli. Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do odwiedzenia naszych Wolontariuszy pod MDK.
Jesteśmy dla Was od godziny 11:00 do 19:00. Przygotowaliśmy wiele atrakcji dla dzieci w tym konkurs rysunku i inne niespodzianki. Udzielimy wszelkich porad dotyczących psiaków i przedstawimy się Wam osobiście ![]() Wszystkich, którym nie jest obojętny los psiaków prosimy o karmę, którą będziemy zbierać przy naszym stoisku - PSIA PRZYSTAŃ |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kochani Przytulisko Psia Przystań będzie gościć 1 maja na dniach Stalowej Woli. Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do odwiedzenia naszych Wolontariuszy pod MDK. Jesteśmy dla Was od godziny 11:00 do 19:00. Przygotowaliśmy wiele atrakcji dla dzieci w tym konkurs rysunku i inne niespodzianki. Udzielimy wszelkich porad dotyczących psiaków i przedstawimy się Wam osobiście ![]() Wszystkich, którym nie jest obojętny los psiaków prosimy o karmę, którą będziemy zbierać przy naszym stoisku - PSIA PRZYSTAŃ A czy potrzebna jest na przykład pomoc w postaci wora z karmą? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Potrzebna jest każda pomoc i każda pomoc jest mile widziana
![]() Najbardziej potrzebujemy deklaracji osób chętnych do stworzenia kilkudniowych domów tymczasowych oraz wsparcia finansowego. Karma dla bezdomniaków oczywiście też mile widziana ![]() Jeżeli ktoś chciałby bezinteresownie pomóc poniżej podajemy numer rachunku bankowego. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości jesteśmy gotowi przedstawić wszystkim osobom przekazującym pomoc finansową dokumentacje przedstawiającą wydatkowane darowizny. Dane do przelewu: Stalowowolskie Stowarzyszenie Opieki nad Zwierzętami Bank BGŻ BNP PARIBAS: 75203000451110000004246870 |
|
|
![]() |
|
A gdzie można taką karmę podrzucić?
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Bedziemy na majówce pod MDK - będziemy mieć swoje stoisko ZAPRASZAMY
|
|
|
![]() |
|
ok!
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
podajcie adres to osobiście wam pomoge bo w maju mnie nie bedzie
|
|
|
![]() |
|
Wszystkie niezbędne info na stronie: https://www.faceb(...)timeline
pozdrawiam PSIA PRZYSTAŃ |
|
Dołączył: 27 Sie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Słaba próba prowokacji.
![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (spitz) Słaba próba prowokacji. ![]() Możesz napisać o co chodzi i jaką prowokacje masz na myśli? |
|
Dołączył: 27 Sie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Odniosłam wrażenie, że autor ma na celu sprowokowanie awantury pomiędzy przeciwnikami przytuliska a ludźmi popierającymi tą inicjatywę.
www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
Kochani liczymy na Waszą pomoc i wsparcie w dniach 1-3 Maja
Przytulisko Psia Przystań walczy o Mini-Grant w wysokości 3000 zł. Pomóżcie nam znokautować przeciwników i głosujcie. Regulamin głosowania poniżej. Do MDK wpłynęło 20 różnorodnych i bardzo interesujących inicjatyw. Można się będzie z nimi zapoznać i oddać na nie głos w czasie tegorocznych „Dni Stalowej Woli”. Regulamin głosowania wygląda następująco: 1. O wyborze trzech zwycięskich inicjatyw, które zostaną zrealizowane w ramach konkursu grantowego, zadecydują mieszkańcy Stalowej Woli w głosowaniu bezpośrednim. 2. Głosowanie odbędzie się podczas obchodów „Dni Stalowej Woli” w dniach od 1 do 3 maja 2016 roku, w godzinach 1 maja (11:00 – 15:00) 2 maja (16:00 – 18:00) 3 maja (15:00 - 18:00) 3. Głosowanie odbędzie się w wyznaczonym punkcie, na skwerze przy fontannie, koło Miejskiego Domu Kultury. 4. W razie niepogody głosowanie odbędzie się na I holu, w budynku Miejskiego Domu Kultury. 5. W miejscu do głosowania będzie można zapoznać się z opisem wszystkich inicjatyw. 6. Osoby przystępujące do głosowania będziemy prosić o okazanie dokumentu potwierdzającego tożsamość (legitymacja, dowód osobisty, prawo jazdy itp.) oraz złożenie podpisu. 7. Każda osoba może zagłosować na maksymalnie 3 inicjatywy. 8. W głosowaniu nie mogą brać udziału pracownicy Miejskiego Domu Kultury. 9. Nad poprawnym przebiegiem głosowania czuwać będą osoby wyznaczone przez Miejski Dom Kultury, posiadające identyfikator. 10. Po zakończeniu głosowania, 3 maja, po godzinie 18:00, głosy zostaną podliczone. Wyniki podamy ok. godz. 20.00 na scenie głównej. Proszę zaprosić do głosowania wszystkich znajomych - im nas będzie więcej tym lepiej !!! PSIA PRZYSTAŃ |
|
|
![]() |
|
KasiaNowa
CYTAT Witam wszystkich, jestem tu nowa i nie bardzo wiem od czego zacząć. Bardzo jestem ciekawa co myślicie o działalności stalowowolskiego stowarzyszenia Psia Przystań? Ja osobiście mam bardzo mieszane uczucia, jeśli chodzi o ocenę ich sposobu działania, a już ta strona na facebooku - jakoś chaotycznie prowadzona, pojawiają się wzmianki o jakimś psie, a później brak wieści co dalej się z tym psem dzieje. A i jeszcze te posty, jakieś poetyckie ale mnie osobiście się nie podobają. Porównajcie z postami Przytuliska na Wiśniowej, tam super zabawnie napisane i przede wszystkim co chwilę nowe informacje o psach tam przebywających. Stalowa Wola nie dorównuje Sandomierzowi czy Tarnobrzegowi niestety. Jakie Wy macie zdanie? To może pomóż zamiast krytykować.Robisz coś ,aby pomóc bezdomnym zwierzakom ? |
|
|
![]() |
|
Jeśli ktoś zachciałby pomóc zwierzakom, to zapraszamy 1 MAJA od godziny 11.00 pod MDK - Przytulisko Psia Przystań.
Można pomóc przynosząc karmę, oddając głos na nasz projekt i wrzucając przysłowiowy grosik do puszki. Pomóżcie Nam i tym biednym psiakom... |
|
|
![]() |
|
popieram ten projekt
![]() trzymam kciuki ![]() |
|
|
![]() |
|
Jutro ostatni dzień głosowania. Prosimy wszystkich o trzymanie kciuków i głosy. Każdy może zagłosować w dniu 3 maja od godziny 15:00-18:00 pod MDK.
To od Was zależy los wielu psiaków. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Kasia Nowa) Psia Przystań - co myślicie?, Myślę, że bardzo dobrze, że są jeszcze w społeczeństwie ludzie którzy chcieli się zebrać, spotkać i założyć takie coś. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Bardzo dziękujemy wszystkim za oddane głosy i wsparcie. Przytulisko Psia Przystań zdobyła Mini Grant w wysokości 3000 zł.
|
|
|
![]() |
|
Może ktoś pomoże? Z ogłoszeń SM:
Buda dla psa - potrzebny transport Psia Przystań: Kochani - dobry człowiek podarował nam budę - teraz szukamy drugiego człowieka, który może nam tę bude przewiezc na trasie Brandwica Stalowa Wola. Buda rozmiarów zacnych - do osobówki sie nie zmiesci - juz probowaliśmy - zatem potrzebna ososbówka z przyczepką lub bus. Gdyby ktoś z Państwa miał ochote spelnic dobry uczynek - zapraszam Skontaktuj się: 605202631 info.psia.przystan_(at)_gmail.com |
|
|
![]() |
|
Dziekujemy wszystkim, którzy zaoferowali nam swoja pomoc
![]() |
|
|
![]() |
|
Odgrzewam temat.
Na stronie przytuliska : "nasze potrzeby" i pomocne linki, ale warto sprawdzać ceny. http://psiaprzystan.pl/nasze-potrzeby/ Tu mamy bee.pl: "WIEJSKA ZAGRODA Karma mokra dla psów rybna uczta zestaw 24 x 400 g 333,84 zł" zooplus.pl " Uczta rybna pojedynczo 227,60 złw zestawie 222,80 zł" Zachęcam do pomagania. Tania karma z marketu to nie jest dobry pomysł. Lepiej kupić mniejszą ilość ale lepszą jakość. ![]() |
|