|
|
|
Witam, mamy zamiar organizować tam swoje wesele? Co myslicie o tym lokalu ?? Jak jedzenie? Słyszałam ze parkiet jest podobno śliski ? Nie chciałabym zeby moi gości wyszli z naszego wesela głodni i połamanii dajcie znać Bedziemy wdzięczni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bylam na weekendzie oglądac. Sala jest odswieżona i wyglada bardzo ładnie. W miejscu do tanczenia są płytki wiec moze być slisko.
Jak jedzenie to sama jestem ciekawa |
|
|
|
|
Płytki mnie przerażają trochę A duże wesele planujecie my chcemy tam umieścić około 200 osób
|
|
|
|
|
ja nie wiem jak na weselu jedzenie ale na tygodniu jest gotowane na 3-5 dni i odmrażane i podawane,jak chcesz fajną sale to w Krzeszowie Babilon sala bardzo ładna a jedzenie tez bardzo dobre mają dobre kucharki.Ulanów odradzam z tego ze pracują tam znajomi i mówią coś nieco o tym hotelu
adi |
|
|
|
|
Bylem tak kiedys na weselu i jedzenie bylo slabe. Nie wygladalo na zbyt świeże i male ilosci ale to bylo dawno wiec moze cos sie zmienilo na plus.
|
|
|
|
|
Kucharka i obsługa do wymiany.
|
|
|
|
|
ja planuje prosic 200, wiec prwnie ze 160 bedzie.
200 bałabym sie tam dawać, bo wydaje mi sie że do tanczenia byłoby za mało miejsca. Na temat kuchni też własnie róznie slyszałam. |
|
|
|
|
tam teraz to jeszcze gorzej jak wcześniej jest wiele dobrych lokali i pewnie taniej cię wyjdzie ja ci odradzam
adi |
|
|
|
|
Opinie niezbyt przychylne Narazie nikt dotad nie wypowiedział się na Tak wiec chyba jest się nad czym zastanawiać :/
|
|
|
|
|
Ale chyba w tym lokalu będą teraz albo już były kuchenne rewolucje. Może być po nich całkiem ciekawie i smacznie.
|
|
|
|
|
CYTAT Ale chyba w tym lokalu będą teraz albo już były kuchenne rewolucje. Może być po nich całkiem ciekawie i smacznie. To był primaaprilisowy żart ;) Byłem na weselu w obu salach jako gość. Jedzenie wcale jakieś złe nie było, na pewno menu można sobie ustalić indywidualnie, a wcześniej podjechać incognito i zamówić jakieś danie i samemu sprawdzić (najważniejsze są przecież dania obiadowe). Wesele w galicji ma jeden zasadniczy plus: fajne otoczenie. Dużo lepsze niż w lokalach 'przy drodze' czy innych tego typu miejscach. Jest gdzie wyjść się przewietrzyć, pooddychać świeżym powietrzem. Co do podłogi: wszędzie dziś są płytki, chyba, że w remizach to spotkasz drewno. |
|
|
|
|
Nie wszedzie są płytki.
Dom weselny Karolina w radomyslu nad sanem, tam w miejscu do tanczenia jest parkiet i to duzy plus. Sama zastanawiam się tam robić ale mało coś opinii na temat tego lokalu. |
|
|
|
|
potwierdzam,byłam tam na weselu kilka osób leżało na podłodze, no niestety,ale to bardzo ważna sprawa,powinni zmienic tą podloge, nie wszystkie płytki są śliskie, ale i tak najlepszy do tańca parkiet
|
|