|
|
|
Witam poszukuje osoby zajmującej sie uczesaniem zmarłej osoby czy orientujecie sie czy ktoś wykonuje takie usługi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zadzwoń w tej sprawie do Memento.
https://www.memen(...)smiertna Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Niestety takimi rzeczami sie nie zajmują 😔 Juz pytałam. Chodzi mi o podkręcenie trochę włosów ale takich usług oni nie wykonują.
|
|
|
|
|
Zmarły już takiej usługi nie potrzebuje.
Lepiej pomódl się za tą osobę. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Podkrecenie wlosow? Po co? Przepraszam, oczywiście przykro mi z powodu śmierci bliskiej osoby, no ale....
|
|
|
|
|
Nie pytam czy potrzebuje czy nie zadalam pytanie i oczekuje konkretnej odpowiedzi.
|
|
|
|
|
Dokładnie, a może zmarła osoba miała fioła na punkcie swoich włosów. Jeśli rodzinie to pomoże to dlaczego nie skorzystać z takiej usługi? Po co w takim układzie wkłada się do trumny jakieś osobiste rzeczy? Przecież zmarłemu to już nie pomoże...
A swoją drogą dziwne, że w Memento powiedzieli Ci, że się tym nie zajmują bo na ich stronie jest jak byk napisane, że zajmują się czesaniem. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
https://www.memento.com.pl/uslugi-pogrzebowe/toaleta-posmiertna
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT Po co w takim układzie wkłada się do trumny jakieś osobiste rzeczy? Przecież zmarłemu to już nie pomoże... bo to są zabobony, książeczka do modlenia się i różaniec wystarczy. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT bo to są zabobony, książeczka do modlenia się i różaniec wystarczy. Człowieku, daj sobie spokój, nie kompromituj się i nie rób znowu śmietnika w kolejnym wątku, jeżeli nie potrafisz pomóc autorce. Jeżeli uważasz, że zmarłemu przyda się książeczka do poczytania, to jesteś mocno poryty. Przecież w trumnie jest ciemno i i tak nie da się czytać |
|
|
|
|
A co was to obchodzi?? rodzina chce żeby zmarła w ostatniej drodze ładnie wyglądała, ich sprawa jak do tego podchodzą. Zadała pytanie, jak macie konkrety to odpowiedzcie. Co temat to zawsze znajdą się jacyś mądrzejsi od innych.
|
|
|
|
|
Zapytaj fryzjera
|
|
|
|
|
CYTAT Zapytaj fryzjera A o co autorka ma pytac fryzjera? Jak nie potrafisz pomóć, odpowiedzieć na pytanie to się nie wypowiadaj. |
|
|
|
|
CYTAT Niestety takimi rzeczami sie nie zajmują 😔 Juz pytałam. Chodzi mi o podkręcenie trochę włosów ale takich usług oni nie wykonują. A to dziwne bo na swojej stronie w dziele tonatokosmetyka maja takie uslugi |
|