NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
« 1 2 3
Na chorobe Ci mleko, Mleko cichy morderca...
ff
Wysłany: 26 Marz 2009r. 18:46  
CYTAT
No co jak co, ale prawdziwy - poskarżyłeś się mamię? Toż to zgroza nie słychana :] Pokazałaś teraz swoją prostotę. Ta wypowiedź utwierdziła mnie przy jednym - uważasz siebie za człowieka spełnionego a tak naprawdę jesteś zakompleksionym nieudacznikiem. Robisz awanturę a później masz pretensje o to, że ona jest. Zastanów się nad sobą

Kolejny psycholog po szkółce wieczorowej? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Baba się pyta, czemu do niej się dowaliłem i za co. To jej odpowiadam. Co w tym takiego dziwnego. Za każde wyzwisko będzie następne. To wynika z tego, że chamstwem nie zakrzyczycie mnie.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Marz 2009r. 18:46  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 00:42  
Dzięki cris-cros,przyda się..
Widzę że temat jak rzeka, tylko nie o mleku good

Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 05:40  
Kolego Tuka - chciałes o serotoninie , o mleku podałem link wczesniej/równiez temat rzeka/
Gdy bedziesz najedzony zgodnie ze wskazówkami dra Kwasniewskiego nigdy niczego Ci nie zabraknie w organizmie-NIGDY /serotoniny też/-pozdro

cris-cros
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 08:18  
Autorz ksiązki DIETA OPTYMALNA,DIETA IDEALNA piszą:

"Komisja Narodów Zjednoczonych ds Białka badajaca przydatność protei w żywieniu człowieka stwierdziła, że w państwach rozwijających sie przypadki występowania u niemowlat biegunki zależnej spowodowane konsumpcja mleka krowiego są tak częste, iz mozna sformułować wniosek:
karmienie takim mlekiem niemowlat w 6 na 10 przypadków oznacza ŚMIERĆ.
W Europie i USA współczynnik ten jest mniejszy przede wszystkim, ze wzgledu na stosowanie sztucznych pokarmów modyfikowanych na ludzki, a takze powszechny dostep antybiotyków zwalczajacych zapalenia i infekcje"

Dlatego ponad 40 aptek w Stalówce ma co robic - 35 lst temu wystarczyło TRZY/wtedy nikt nie mówił co nalezy jeść/

Tak sie robi kasiore/globalnie/- daje sie ludziskom ŻLE jeść/koncerny spozywcze/ , zabrania sie swiatła/słońce-solaruium/konc kosmetyczne/ i TRZEPIE SIĘ TAKA KASIORE , ZE ZER BRAKUJE/koncerny farmaceutyczne/.TO ŁONE RZĄDZOM ŚWIATEM. TO WŁASNIE IM PRZESZKADZA WIEDZA DRA JANA KWAŚNIEWSKIEGO Z CIECHOCINKA.Amen.

ciekawostka-tv 1 i 2 ma zakaz od wielu lat przekazywania wiedzy dra JK w dobrym kontekscie-jeśli już to tylko w złym swietle.
dr Ewa Witoszek podaje w swojej książce, ze podobne wytyczne maja lekarze....

OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 08:26  
CYTAT
chciałes o serotoninie , o mleku podałem link wczesniej/równiez temat rzeka/

Z tym "temat rzeka" chodziło o kilkanaście ostatnich wypowiedzi, nie o twoją. Źle mnie zrozumiałeś umiech
CYTAT
Kolego Tuka

Koleżanko, nie kolego..smiech2
Pozdrowionka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 08:35  
Tym bardziej mi miło - pozdrawiam

OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 09:26  
Tuka jest brzydka, możesz do niej mówić kolego jezyk
P.S. bez urazy oczywiście umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 09:30  
CYTAT
Tuka jest brzydka, możesz do niej mówić kolego

goodgoodgoodgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 09:36  
Nie ma brzydkich kobiet - co najwyżej są niezadbane/czesto sie zdarza/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 09:36  
... albo czasem wina braknie umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2009r. 11:13  
Lepiej jednak , zeby zawsze brakowało... mleka!!!
Lampka wina to niezły antyoksydant/bicz na wolne rodniki/-zdrowie zawsze do przodu - lampka tylko !!!!!

cris-cros
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Marz 2009r. 05:26  
NALEZY SIĘ PODSTAWOWE WYJAŚNIENIE:

SPRAWA DOTYCZY , LI ,TYLKO I WYŁĄCZNIE TZW MLEKA SŁODKIEGO !!!
WSZYSTKIE POCHODNE SĄ JADALNE/kwasne,kefiry,maślanka ,jogorty bez dodatków , masło , wszystkie sery i wszystko inne bez dodatków smakowych , koloryzujacych , konserwujacych i pieron nie wie czego jeszcze.
SŁODKIE TO TAKIE , KTÓRE DAJE SIĘ PRZEGOTOWAĆ.

Jeśli choć jedna osoba z tego watku zastosuje sie do tego tematu, bedzie to wielki sukces/nałóg mleczno-słodki jest gorszy niż palenie cigaretów/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Marz 2009r. 05:29  
zapomniałem dodać: ... gorszy w skutkach!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Marz 2009r. 08:36  
CYTAT
Tuka jest brzydka, możesz do niej mówić kolego jezyk
P.S. bez urazy oczywiście umiech

Nie obrażam się za takie coś, bo całe życie to słysze.
Ale mogłeś przemilczeć..jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 07:32  
Nic nie jest ładne , ani brzydkie - wszystko zależy od naszej interpretacji , bądż nadinterpretacji. To kwestia spojrzenia.
JEST JAKIE JEST - TU I TERAZ!!!

Podam przyklad:
czy 10 st C to ciepło , czy zimno?????
odpowiadam- ciepło to w zimie
zimno to w lecie

No i.............???

cris-cros
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 08:23  
Ks.prof. Wł. Sedlak, swego czasu ,okreslił ludzi ,którzy blokują okteśloną wiedze dla ogółu/np zywienie/ w ten sposób:

"Przerażajaca jest zmowa głupców. To najpotężniejszy związek choć bez prezesa i składek...
... tylko głupiec mówi , ze wie wszystko, za wyjątkiem jednego- że sam jest głupcem"

To tak...na niedzielę...do zastanowienia się...i przemyslenia niektórych spraw - także na tym forum poruszanych...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 11:07  
CYTAT
"Przerażajaca jest zmowa głupców. To najpotężniejszy związek choć bez prezesa i składek...
... tylko głupiec mówi , ze wie wszystko, za wyjątkiem jednego- że sam jest głupcem\"

No to przyznaję się.. Jestem głupcem. Skoro się przyznałam, to już nie należę do zarządu neutralny Abdykuję z prezesury..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 11:30  
Tuka, a poważnie brzydka jesteś? Możesz jakieś zdjęcie wkleić, bo nie mam kim dzieciaka straszyć jak nie chce jeść umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 11:57  
Tuuuuuka , no co Ci przychodzi do głowy?! - jak smiesz sie porównywać do tej kasty, która każe zjadać owoce-warzywa 5-7 razy dziennie, która z tłuszczu i jaj zrobiła wroga nr JEDEN dla naszych organizmów. Która zapędza plankton ludzki w coraz wieksze i wieksze choroby....
No nieeee - jestem pewny ,że to jest poza Twoim zasiegiem.
Proszę Cię -czytaj co staram sie przekazać.
Nie lubie nikogo obrażac, a w szczególności kobiet.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 00:17  
CYTAT
Tuka, a poważnie brzydka jesteś? Możesz jakieś zdjęcie wkleić, bo nie mam kim dzieciaka straszyć jak nie chce jeść umiech

Musiałabym wkleić zdjęcie z mlekiem, zeby było na temat smiech2
Nie jestem ładna niestety..

CYTAT
Proszę Cię -czytaj co staram sie przekazać.
Nie lubie nikogo obrażac, a w szczególności kobiet.

Nie obraziłam się, nie widzę w Twojej wypowiedzi nic obrażającego moją personę.

I pozdrafiam fas..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 01:06  
CYTAT
Musiałabym wkleić zdjęcie z mlekiem, zeby było na temat

No może być i bez, fajnie by było jakbyś jeszcze zębów nie miała i szeroki uśmiech strzeliła, no ale nie można mieć wszystkiego...
CYTAT
Nie jestem ładna niestety..

To nic, ciesz się, że nie masz penisa, jak tu o którejś pisali umiech Chyba, że to o Tobie było?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 04:04  
CYTAT
[guote]Ks.prof. Wł. Sedlak, swego czasu ,okreslił ludzi ,którzy blokują okteśloną wiedze dla ogółu/np zywienie/ w ten sposób:

\"Przerażajaca jest zmowa głupców. To najpotężniejszy związek choć bez prezesa i składek...
... tylko głupiec mówi , ze wie wszystko, za wyjątkiem jednego- że sam jest głupcem\"

To tak...na niedzielę...do zastanowienia się...i przemyslenia niektórych spraw - także na tym forum poruszanych...
[/guote]

Ksiądz profesor człowiekiem walczącym o wolność poglądów. To zdumiewające ,że ze strony przedstawiciela kościoła katolickiego płynie taka deklaracja. Kościół ,który na przestrzeni wieków miał monopol na prawdę w każdej dziedzinie życia, był wspólnikiem różnych prawicowych państw autorytarnych i totalitarnych, nagle staje się orędownikiem demokracji liberalnej, walczy o to aby przestrzeń publiczna tętniła bogactwem życia różnych idei i nurtów myślowych na równych prawach. I to w Polsce.

Ale to gówno prawda. Ksiądz profesor ma na myśli urojoną blokadę " wiedzy "religijnej w mediach publicznych i komercyjnych. Użala się nad tym , że wszystkie programy nie są klonami mediów Ojca Tadeusza. Nie dają widzom tej "wiedzy" i w takiej ilości, która jest tak prawdziwa i użyteczna jak wiedza naćpanego dziecka. Na pewno nie ma na myśli wiedzy naukowej: teorii ewolucji, kosmologii, mechaniki kwantowej ,wiedzy o seksualności człowieka a już tym bardziej daleko w dupie ma walkę o rozpowszechnianie wśród ludu bożego przepisów kulinarnych dające człowiekowi bezchorobowe życie ( w tym przypadku miałby rację) i właściwościami mleka.

Jeśli chcesz kłamać to musisz się tego nauczyć. Pierwsza zasada kłamania mówi o tym , że kłamstwa muszą być prawdopodobne. Jeśli chcesz przedstawić jakiś nieprawdziwy fakt, jako prawdziwy ( w naszym przypadku księdza wyznającego zasadę wolnomyślicielstwa ) to nie może on być sprzeczny ze zdrowym rozsądkiem i potoczną wiedzą.

Twoja obsesja na punkcie żywności i zdrowia ma podłoże religijne, sądząc po innych tematach ,w których rozwijałeś twórczo zalety jakiejś diety powołując się na kod biblijny za pośrednictwem , którego Bóg przesyła nam przepisy kulinarne, co jest jeszcze większym absurdem. Taki kult ciała i jego kondycji pasuje bardziej do społeczeństwa konsumpcyjnego, które nie zauważa , że i tak każdy musi kopnąć w kalendarz, bo takie jest nieubłagane następstwo życia. [/cytat]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 06:42  
Po ks. St. Staszicu jest to kolejny Mózg Najjasniejszej Rzeczypospolitej, a nawet Pierwszy, który nie miał poglądów.
Wystarczy przeczytać choć jedną jego książke , aby wyłapać to co pisze,pod warunkiem , że mózg otwarty. To co pisze jest trudne w czytaniu.
Kościół nie lubi Sedlaka, ale przyjdzie taki moment ,że naród przejmie jego przesłanie i wiedzę. Szczególnie bioelektronika ,którą stworzył , bedzie tak powszchna jak ser i masło.

Napisał: "Za 1 gram wiary oddałbym 1000 cadyków z najwyzszej półki".
Czyt.biskupów- za co wiec mają GO lubić.
Ks prof.Wł. Sedlak 37 razy ocalony w cudowny sposób!!!!

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »