|
![]() |
|
CYTAT No co jak co, ale prawdziwy - poskarżyłeś się mamię? Toż to zgroza nie słychana :] Pokazałaś teraz swoją prostotę. Ta wypowiedź utwierdziła mnie przy jednym - uważasz siebie za człowieka spełnionego a tak naprawdę jesteś zakompleksionym nieudacznikiem. Robisz awanturę a później masz pretensje o to, że ona jest. Zastanów się nad sobą Kolejny psycholog po szkółce wieczorowej? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Baba się pyta, czemu do niej się dowaliłem i za co. To jej odpowiadam. Co w tym takiego dziwnego. Za każde wyzwisko będzie następne. To wynika z tego, że chamstwem nie zakrzyczycie mnie. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dzięki cris-cros,przyda się..
Widzę że temat jak rzeka, tylko nie o mleku ![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
Kolego Tuka - chciałes o serotoninie , o mleku podałem link wczesniej/równiez temat rzeka/
Gdy bedziesz najedzony zgodnie ze wskazówkami dra Kwasniewskiego nigdy niczego Ci nie zabraknie w organizmie-NIGDY /serotoniny też/-pozdro cris-cros |
|
|
![]() |
|
Autorz ksiązki DIETA OPTYMALNA,DIETA IDEALNA piszą:
"Komisja Narodów Zjednoczonych ds Białka badajaca przydatność protei w żywieniu człowieka stwierdziła, że w państwach rozwijających sie przypadki występowania u niemowlat biegunki zależnej spowodowane konsumpcja mleka krowiego są tak częste, iz mozna sformułować wniosek: karmienie takim mlekiem niemowlat w 6 na 10 przypadków oznacza ŚMIERĆ. W Europie i USA współczynnik ten jest mniejszy przede wszystkim, ze wzgledu na stosowanie sztucznych pokarmów modyfikowanych na ludzki, a takze powszechny dostep antybiotyków zwalczajacych zapalenia i infekcje" Dlatego ponad 40 aptek w Stalówce ma co robic - 35 lst temu wystarczyło TRZY/wtedy nikt nie mówił co nalezy jeść/ Tak sie robi kasiore/globalnie/- daje sie ludziskom ŻLE jeść/koncerny spozywcze/ , zabrania sie swiatła/słońce-solaruium/konc kosmetyczne/ i TRZEPIE SIĘ TAKA KASIORE , ZE ZER BRAKUJE/koncerny farmaceutyczne/.TO ŁONE RZĄDZOM ŚWIATEM. TO WŁASNIE IM PRZESZKADZA WIEDZA DRA JANA KWAŚNIEWSKIEGO Z CIECHOCINKA.Amen. ciekawostka-tv 1 i 2 ma zakaz od wielu lat przekazywania wiedzy dra JK w dobrym kontekscie-jeśli już to tylko w złym swietle. dr Ewa Witoszek podaje w swojej książce, ze podobne wytyczne maja lekarze.... OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT chciałes o serotoninie , o mleku podałem link wczesniej/równiez temat rzeka/ Z tym "temat rzeka" chodziło o kilkanaście ostatnich wypowiedzi, nie o twoją. Źle mnie zrozumiałeś ![]() CYTAT Kolego Tuka Koleżanko, nie kolego.. ![]() Pozdrowionka Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
Tym bardziej mi miło - pozdrawiam
OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
Dołączył: 28 Lis 2007r. Skąd: Miasto-Widmo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Tuka jest brzydka, możesz do niej mówić kolego
![]() P.S. bez urazy oczywiście ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tuka jest brzydka, możesz do niej mówić kolego ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie ma brzydkich kobiet - co najwyżej są niezadbane/czesto sie zdarza/
OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
![]() |
|
... albo czasem wina braknie
![]() |
|
|
![]() |
|
Lepiej jednak , zeby zawsze brakowało... mleka!!!
Lampka wina to niezły antyoksydant/bicz na wolne rodniki/-zdrowie zawsze do przodu - lampka tylko !!!!! cris-cros |
|
|
![]() |
|
NALEZY SIĘ PODSTAWOWE WYJAŚNIENIE:
SPRAWA DOTYCZY , LI ,TYLKO I WYŁĄCZNIE TZW MLEKA SŁODKIEGO !!! WSZYSTKIE POCHODNE SĄ JADALNE/kwasne,kefiry,maślanka ,jogorty bez dodatków , masło , wszystkie sery i wszystko inne bez dodatków smakowych , koloryzujacych , konserwujacych i pieron nie wie czego jeszcze. SŁODKIE TO TAKIE , KTÓRE DAJE SIĘ PRZEGOTOWAĆ. Jeśli choć jedna osoba z tego watku zastosuje sie do tego tematu, bedzie to wielki sukces/nałóg mleczno-słodki jest gorszy niż palenie cigaretów/ OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
![]() |
|
zapomniałem dodać: ... gorszy w skutkach!!!
|
|
![]() |
|
CYTAT Tuka jest brzydka, możesz do niej mówić kolego ![]() P.S. bez urazy oczywiście ![]() Nie obrażam się za takie coś, bo całe życie to słysze. Ale mogłeś przemilczeć.. ![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
Nic nie jest ładne , ani brzydkie - wszystko zależy od naszej interpretacji , bądż nadinterpretacji. To kwestia spojrzenia.
JEST JAKIE JEST - TU I TERAZ!!! Podam przyklad: czy 10 st C to ciepło , czy zimno????? odpowiadam- ciepło to w zimie zimno to w lecie No i.............??? cris-cros |
|
|
![]() |
|
Ks.prof. Wł. Sedlak, swego czasu ,okreslił ludzi ,którzy blokują okteśloną wiedze dla ogółu/np zywienie/ w ten sposób:
"Przerażajaca jest zmowa głupców. To najpotężniejszy związek choć bez prezesa i składek... ... tylko głupiec mówi , ze wie wszystko, za wyjątkiem jednego- że sam jest głupcem" To tak...na niedzielę...do zastanowienia się...i przemyslenia niektórych spraw - także na tym forum poruszanych... OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT "Przerażajaca jest zmowa głupców. To najpotężniejszy związek choć bez prezesa i składek... ... tylko głupiec mówi , ze wie wszystko, za wyjątkiem jednego- że sam jest głupcem\" No to przyznaję się.. Jestem głupcem. Skoro się przyznałam, to już nie należę do zarządu ![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
Tuka, a poważnie brzydka jesteś? Możesz jakieś zdjęcie wkleić, bo nie mam kim dzieciaka straszyć jak nie chce jeść
![]() |
|
|
![]() |
|
Tuuuuuka , no co Ci przychodzi do głowy?! - jak smiesz sie porównywać do tej kasty, która każe zjadać owoce-warzywa 5-7 razy dziennie, która z tłuszczu i jaj zrobiła wroga nr JEDEN dla naszych organizmów. Która zapędza plankton ludzki w coraz wieksze i wieksze choroby....
No nieeee - jestem pewny ,że to jest poza Twoim zasiegiem. Proszę Cię -czytaj co staram sie przekazać. Nie lubie nikogo obrażac, a w szczególności kobiet. OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tuka, a poważnie brzydka jesteś? Możesz jakieś zdjęcie wkleić, bo nie mam kim dzieciaka straszyć jak nie chce jeść ![]() Musiałabym wkleić zdjęcie z mlekiem, zeby było na temat ![]() Nie jestem ładna niestety.. CYTAT Proszę Cię -czytaj co staram sie przekazać. Nie lubie nikogo obrażac, a w szczególności kobiet. Nie obraziłam się, nie widzę w Twojej wypowiedzi nic obrażającego moją personę. I pozdrafiam fas.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Musiałabym wkleić zdjęcie z mlekiem, zeby było na temat No może być i bez, fajnie by było jakbyś jeszcze zębów nie miała i szeroki uśmiech strzeliła, no ale nie można mieć wszystkiego... CYTAT Nie jestem ładna niestety.. To nic, ciesz się, że nie masz penisa, jak tu o którejś pisali ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [guote]Ks.prof. Wł. Sedlak, swego czasu ,okreslił ludzi ,którzy blokują okteśloną wiedze dla ogółu/np zywienie/ w ten sposób: [/guote]\"Przerażajaca jest zmowa głupców. To najpotężniejszy związek choć bez prezesa i składek... ... tylko głupiec mówi , ze wie wszystko, za wyjątkiem jednego- że sam jest głupcem\" To tak...na niedzielę...do zastanowienia się...i przemyslenia niektórych spraw - także na tym forum poruszanych... Ksiądz profesor człowiekiem walczącym o wolność poglądów. To zdumiewające ,że ze strony przedstawiciela kościoła katolickiego płynie taka deklaracja. Kościół ,który na przestrzeni wieków miał monopol na prawdę w każdej dziedzinie życia, był wspólnikiem różnych prawicowych państw autorytarnych i totalitarnych, nagle staje się orędownikiem demokracji liberalnej, walczy o to aby przestrzeń publiczna tętniła bogactwem życia różnych idei i nurtów myślowych na równych prawach. I to w Polsce. Ale to gówno prawda. Ksiądz profesor ma na myśli urojoną blokadę " wiedzy "religijnej w mediach publicznych i komercyjnych. Użala się nad tym , że wszystkie programy nie są klonami mediów Ojca Tadeusza. Nie dają widzom tej "wiedzy" i w takiej ilości, która jest tak prawdziwa i użyteczna jak wiedza naćpanego dziecka. Na pewno nie ma na myśli wiedzy naukowej: teorii ewolucji, kosmologii, mechaniki kwantowej ,wiedzy o seksualności człowieka a już tym bardziej daleko w dupie ma walkę o rozpowszechnianie wśród ludu bożego przepisów kulinarnych dające człowiekowi bezchorobowe życie ( w tym przypadku miałby rację) i właściwościami mleka. Jeśli chcesz kłamać to musisz się tego nauczyć. Pierwsza zasada kłamania mówi o tym , że kłamstwa muszą być prawdopodobne. Jeśli chcesz przedstawić jakiś nieprawdziwy fakt, jako prawdziwy ( w naszym przypadku księdza wyznającego zasadę wolnomyślicielstwa ) to nie może on być sprzeczny ze zdrowym rozsądkiem i potoczną wiedzą. Twoja obsesja na punkcie żywności i zdrowia ma podłoże religijne, sądząc po innych tematach ,w których rozwijałeś twórczo zalety jakiejś diety powołując się na kod biblijny za pośrednictwem , którego Bóg przesyła nam przepisy kulinarne, co jest jeszcze większym absurdem. Taki kult ciała i jego kondycji pasuje bardziej do społeczeństwa konsumpcyjnego, które nie zauważa , że i tak każdy musi kopnąć w kalendarz, bo takie jest nieubłagane następstwo życia. [/cytat] |
|
|
![]() |
|
Po ks. St. Staszicu jest to kolejny Mózg Najjasniejszej Rzeczypospolitej, a nawet Pierwszy, który nie miał poglądów.
Wystarczy przeczytać choć jedną jego książke , aby wyłapać to co pisze,pod warunkiem , że mózg otwarty. To co pisze jest trudne w czytaniu. Kościół nie lubi Sedlaka, ale przyjdzie taki moment ,że naród przejmie jego przesłanie i wiedzę. Szczególnie bioelektronika ,którą stworzył , bedzie tak powszchna jak ser i masło. Napisał: "Za 1 gram wiary oddałbym 1000 cadyków z najwyzszej półki". Czyt.biskupów- za co wiec mają GO lubić. Ks prof.Wł. Sedlak 37 razy ocalony w cudowny sposób!!!! OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|