|
|
|
Tequila
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie mam psa
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Jak ma na imię Twój pies? @kryśka60 Zdanie w tytule jest błędne. Można się zapytać "Jak ma na imię Twoje dziecko?", natomiast w przypadku psa obowiązuje forma "Jak wabi się Twój pies?" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak ma na imię Twój pies? @kryśka60 Zdanie w tytule jest błędne. Można się zapytać "Jak ma na imię Twoje dziecko?", natomiast w przypadku psa obowiązuje forma "Jak wabi się Twój pies?" Hans,a co powiesz na temat adopcji psa lub kota? Też myślałem że pewne pojęcia są zarezerwowane dla ludzi "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Hans,a co powiesz na temat adopcji psa lub kota? Też myślałem że pewne pojęcia są zarezerwowane dla ludzi @Fiodor Ja nie prowadzę rozważań co-by-było-gdyby. Ja po prostu wiem. Chodziłem do szkoły, a język polski jest moim językiem ojczystym. |
|
|
|
|
Pikuś ;-)
|
|
|
|
|
No tak Hans, poprawna forma- "to jak się wabi". Ale wiesz psiarze to psiarze, którzy mają swoje formy zwrotów. Tak jak mój mąż na swojego mechanicznego pupilka na 4 kółkach mówi bawarieczka. No ale faktycznie powinniśmi pisać poprawnie w dobie komputerów które sprawdzają poprawność pisowni.
|
|
|
|
|
Brutus Brutusik
|
|
|
|
|
Promil
|
|
|
|
|
Lucky ( Loluś , Lolek , Laluś ) i Tiesto ( Czesio , Tusiek , Tunio)
|
|
|
|
|
Pako
|
|
|
|
|
Frodo
|
|
Dołączył: 19 Maja 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ferdynand ( Ferdus), Gucio ( Guncfel Augustyniak) Mam dwa psy :-)
brak |
|
|
|
|
deisy
|
|
|
|
|
Dino
|
|
|
|
|
Hektor
|
|
Dołączył: 10 Maja 2013r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Iskra
|
|
|
|
|
Misiek
|
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Osłabia mnie nazwanie psa Julka ,Sonia,Wika psrane w głowach maja ludzie ,piekne imiona kobiece nadawane psu-suce chore głowy psiarzy !
|
|
|
|
|
CYTAT (Hrabiaea) Osłabia mnie nazwanie psa Julka ,Sonia,Wika psrane w głowach maja ludzie ,piekne imiona kobiece nadawane psu-suce chore głowy psiarzy ! Ironiczny post nie na temat |
|
|
|
|
w bloku koło mnie mieszka latlerek Lukrecjusz
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Hrabiaea) Osłabia mnie nazwanie psa Julka ,Sonia,Wika psrane w głowach maja ludzie ,piekne imiona kobiece nadawane psu-suce chore głowy psiarzy ! Ironiczny post nie na temat A co tu ironicznego? na temat imion dla psa! co masz piesia z imieniem kobiecym ? tak reaguja tylko psiarze,a jeszcze agresywniej jak sie im zwraca uwage ze piesio nawalil kupsko i trzeba sprzatac. |
|
|
|
|
CYTAT (ew62cia) A co tu ironicznego? To jest niegrzeczne i nie na temat CYTAT (Hrabiaea) psrane w głowach maja ludzie CYTAT (Hrabiaea) chore głowy psiarzy A tak poza tym to jakim trzeba być sfrustrowanym i niezadowolonym z życia osobnikiem żeby komuś przeszkadzało jak czyjś pies ma na imię? Proszę Was, musicie zaśmiecać fajny i przyjemny wątek? |
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT (ew62cia) A co tu ironicznego? To jest niegrzeczne i nie na temat CYTAT (Hrabiaea) psrane w głowach maja ludzie CYTAT (Hrabiaea) chore głowy psiarzy A tak poza tym to jakim trzeba być sfrustrowanym i niezadowolonym z życia osobnikiem żeby komuś przeszkadzało jak czyjś pies ma na imię? Proszę Was, musicie zaśmiecać fajny i przyjemny wątek? tak czytam te twoje wypociny i stwierdzam ze frustratka to jestes TY,fajny watek (psiara jestes 100%) bo ja czytam wiele fajniejszych.Zwróciłem uwage na nazywanie zwierzat ludzkimi imionami bo takie jest moje zdanie i opinia -mam do tego prawo. mi tez przeszkadza jak moja sasiadka wola na suke Julcia ,a na psa Tymek.I nie jest to nie grzeczne i nie na temat bo dotyczy PSICH imion ! idz sie dotlen z pieskiem to ci frustracje przejda. |
|
|
|
|
Hrabio nie zaśmiecaj wątku wpisami nie na temat. Temat nie dotyczy kogo i jakie psie imiona osłabiają. Załóż sobie temat o osłabianiu się psimi nazwami i tam sobie popiszesz na temat. A tak to piszesz nie na temat i w dodatku dosyć niekulturalnie nie wspominając, że używasz przy tym banalnych słów.
|
|