~~bass | |
|
|
Jadl ktos kebab z nowej "kebabowni" na edukacji? Jakie mieso tam jest itd. Prosze o opinie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niedobre
|
|
~~dziku | |
|
|
Witam
Bardzo dobre mięsko i niema tej ochydnej surowki co w tamtym tylko swieze warzywa i dosc duzy wybor mies pozdraiwam |
|
|
~~Peter | |
|
|
i tak najlepszy kebab jest w Sandomierzu w Tawernie.
|
|
|
~~lala | |
|
|
CYTAT i tak najlepszy kebab jest w Sandomierzu w Tawernie. no tak to prawda tyle ze juz nie tak dobry jak kiedys no i cena tez..... no trzeba na remoncik zarobic |
|
|
~~ifg | |
|
|
a gdzie ta buta stoi bo na szybkiego zerkalem i nowy szyld mi sie w oczy nie rzucil ;p
|
|
|
~~monkey mafia | |
|
|
ja w tym temacie powiem tyle dlaczego w stalowej niema kebaba ale z drobiowego miesa ??? tylko prosiaki ?? jak studiowalem w krakowie to bardzo pyszniutkie byly kebaby w na rynku co za czasy a tu w stalowej to byle cieple bylo i juz wszyscy zachwalaja !!!!!!!!!!!!!! prostactwo
|
|
|
~~:?:?:?:?:? | |
|
|
jak to nie ma? jest z miesem drobiwym i jest o niebo lepszy niz gdziekolwiec z innego typu miesem
|
|
|
|
|
|
CYTAT ja w tym temacie powiem tyle dlaczego w stalowej niema kebaba ale z drobiowego miesa ??? tylko prosiaki ?? jak studiowalem w krakowie to bardzo pyszniutkie byly kebaby w na rynku co za czasy a tu w stalowej to byle cieple bylo i juz wszyscy zachwalaja !!!!!!!!!!!!!! prostactwo a od kiedy prawdziwy Kebab jest z miasa drobiowego??? jak tak bardzo tęsknisz za kebabem z karakowa to sie tak przeprowadz i sobie jedz nawet zimne ja Ci na tym nie zalezy zeby był ciepły prostaku |
|
~~monkey mafia | |
|
|
a od kiedy prawdziwy Kebab jest z miasa drobiowego???
jak tak bardzo tęsknisz za kebabem z karakowa to sie tak przeprowadz i sobie jedz nawet zimne ja Ci na tym nie zalezy zeby był ciepły prostaku[/cytat] Glabie nie chodzilo mi o prawdziwego kebaba tylko o mieso drobiowe!!! a pozatym to sam sie przeprowadz do "karakowa" i nie bede jadl zimnego!! a prostak to cie zrobil cycu marmoladziany |
|
|
|
|
|
CYTAT Glabie nie chodzilo mi o prawdziwego kebaba tylko o mieso drobiowe!!! a pozatym to sam sie przeprowadz do \"karakowa\" i nie bede jadl zimnego!! a prostak to cie zrobil cycu marmoladziany widze że nawet paru grypsów sie nauczyłes w krakowie hehe lansujesz sie przez sm.pl czy co? [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~ifg | |
|
|
taki miastowy a pisze ze kebab to ze swinki :] podczas gdy w telewizji kubusa puchatka zabraniaja by narod wybrany na prosiaczka nie patrzyl :]
btw czy to baran/wieprzek/kurczak byc powinien to jest pies z buda zmielony, badz kon z kopytami ktoremu sie noga powinela :] |
|
|
~~rfeqa | |
|
|
najlepszy to jest we francji. fryteczki surowka arisa
|
|
|
|
|
|
Czy chodzi o kebaba w tym gyros barze w tunelu?
|
|
~~ifg | |
|
|
e nie :] na szarym koncu edukacji otworzyli, podjazd od strony gimnazjum
|
|
|
~~citizen | |
|
|
CYTAT CYTAT ja w tym temacie powiem tyle dlaczego w stalowej niema kebaba ale z drobiowego miesa ??? tylko prosiaki ?? jak studiowalem w krakowie to bardzo pyszniutkie byly kebaby w na rynku co za czasy a tu w stalowej to byle cieple bylo i juz wszyscy zachwalaja !!!!!!!!!!!!!! prostactwo a od kiedy prawdziwy Kebab jest z miasa drobiowego??? jak tak bardzo tęsknisz za kebabem z karakowa to sie tak przeprowadz i sobie jedz nawet zimne ja Ci na tym nie zalezy zeby był ciepły prostaku no wlasnie prawdziwy kebab jest z barana lub z drobiu |
|
|
~~Peter | |
|
|
no tylko z barana kebaba to w stalwoej nie znajdzie raczej.
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
z barana i lamy
Errare humanum est. |
|
~~smakosz | |
|
|
CYTAT Witam Bardzo dobre mięsko i niema tej ochydnej surowki co w tamtym tylko swieze warzywa i dosc duzy wybor mies pozdraiwam Dzik(czytaj świnia)to wszystko zeżre,nawet mrożone gówno z edukacji wraz z E551,E223,E752 i innymi syfami.Na potwierdzenie moich słów to powiem Wam,że widziałem jak mu mrożonke przywożą z jakiej firmy z Rzeszowa.Także życzę smacznego . |
|
|
|
|
|
CYTAT a od kiedy prawdziwy Kebab jest z miasa drobiowego??? jak tak bardzo tęsknisz za kebabem z karakowa to sie tak przeprowadz i sobie jedz nawet zimne ja Ci na tym nie zalezy zeby był ciepły prostaku Glabie nie chodzilo mi o prawdziwego kebaba tylko o mieso drobiowe!!! a pozatym to sam sie przeprowadz do \"karakowa\" i nie bede jadl zimnego!! a prostak to cie zrobil cycu marmoladziany[/cytat] bura z Ciebie bo byłeś trochu w krakowie i myślisz ze jestes swiatowy człowiek a jak nie chodziło Ci o kebaba tylko o mięso to po co piszesz na temat kebabów masz smaka na drób to kup sobie kurczaka z grila baranie |
|
~~assan | |
|
|
cyc marmoladziany? a co to? u nas w stalowej tego ni ma chyba... proszę oświeć światowy człowieku!
|
|
|
|
|
|
Byłem wczoraj w tym Emre, mają tam Doner, Shish, Chicken i jakiś tam jeszcze, Doner był w małej picie za 5zł, w dużej za 8zł. Mają również burgery i (mini) zestawy obiadowe(np. Kebab Emre czyli wszystkie 4 rodzaje kosztuje 20zł). Mini zestaw obiadowy składa się z małego donera, frytek i soku za 8.50. Zamówiłem Donera, podają tam ze świeżymi warzywami(nie taka sałatka jak w Oryginalnym Tureckim na WP) i z dobrym mięskiem
|
|
~~ewa | |
|
|
Również tam byłam, super sprawa, na poczekaniu gruliuja warzywa. Kebeb pyszny. Obsluga bardzo mila. POlecam)
|
|
|
~~Luke | |
|
|
Byłem tam zajrzeć .Wystruj mało przyjemny,koleś serwuje w większości gotowe czyli mrożone jak bułki i mięso etc.Skąd wiem?Byłem przedstawicielem tej firmy z Rzeszowa.Koleś poszedł na łatwiznę.Nie dajcie się nabrać na "niby" baraninę. o sosach gotowcach już nie wspomnę.Ale jak mówią wszystko kwestia gustu,a o gustach się nie mowi.Smacznego.
|
|
|
~~lasek | |
|
|
//moderowano
|
|
|