|
|
|
Witam,
Oddałem do prania dywany do pewnej firmy ale nie znam jej nazwy. Chodzi o to że jak zadzwoniłem to przyjechali odebrali i mieli przywieść 2 dni temu. Najdziwniejsze jest w tym to że od czasu oddania nie odbierają ode mnie telefonu. Nie wiem co robić. Nie wiem gdzie mają siedzibe ani nic. Może ktoś ich zna ? Nr. telefonu do nich to 693 838 865 Wszystko bybyło spoko jakby chociaż odebrali a tak to nie wiem co robić ? Jak do poniedziałku nie odbiorą telefonu to chyba pójdę na policję. Poradźcie coś. Czyściliście u nich kiedyś ? Na necie są tylko ogłoszenia żadnego adresu. Proszę pomóżcie !!! Moderowano przez: sm 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.6. wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzowniłam żeby spytać o ceny za czyszczenie dywanów i rozmawiałam z jakąś panią. Wszystko wydaje się być ok, czyszczą też na miejscu u klienta. Zadzwoń jeszcze raz, może zgubili namiary do ciebie. Ode mnie też nie odebrali telefonu za pierwszym razem. Jak dalej nie będą odbierać to spróbuj zadzwonić z innego telefonu. Powodzenia.
|
|