|
|
|
Witam
Chciała bym abyście polecili dobrego fotograf do sesji dziecięcej. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaraz się tu posypie autoreklama, chyba po to w ogóle ten post
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Zaraz autoreklama. Dla większości to po prostu pycha matek by wrzucić na twarzoksiążke fotke bobasa w wiadrze, bucie itp. Bo to lepsze i bezpieczniejsze niż dać maluchowi dojść do siebie po porodzie.
|
|
|
|
|
Rally, na profilu twojej zony sa zdjecia nagiego niemowlaka, z pozaslanianymi jakimis gwiazdkami niektorymi miejscami.. Moglbys dac dziecku sie spokojnie rozwijac, czy wolisz jego nagie zdjecia publikowac w swiat?
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Prawie to samo, prawie roczne dziecko i niemowlak...
|
|
|
|
|
CYTAT Prawie to samo, prawie roczne dziecko i niemowlak... Dziecko, które ma mniej niż rok to właśnie niemowlak. Może chodzi Ci o noworodka. |
|
|
|
|
A Wy jak zwykle nie na temat....Już o nic nie można zapytać,bo zaraz albo autoreklama albo kazania i wywody...Ludzie !!!
W Stalowej Woli chyba wszystkim znana Foto-mama. W Nisku Fotirena Stalowa Wola i okolice PhotoSisters W Rzeszowie Łukasz Pikor ( możliwy dojazd) . Można? Można. |
|
|
|
|
ja robiłam koło optyka przed halą na pawilonach koło wiaduktu i byłam bardzo zadowolona,więc polecam.
|
|
|
|
|
Też przeciwna jestem robieniu zdjęć dzieciom w wiadrach w nienaturalnych dla nich pozach - wioska troszkę, a i słyszałam że ta pani dziwak straszny no a o kosztach nie wspomnę
|
|
|
|
|
a kto powiedział, że chodzi o sesję noworodkową czy niemowlęcą? :] Jeśli jesteś przeciwna(tak jak ja)- to nie rób;)ta pani nie pyta kto jest za a kto przeciw tylko gdzie można zrobić;)
|
|
|
|
|
Odp na priv
|
|
|
|
|
Dziękuję za odpowiedzi
Jest mi bardzo przykro ze wszyscy piszą praktycznie o autoreklamach. A co do wieku dzieciątka to ma 3 latka wiec żadnych wiader nie będzie. |
|